





Στο τελευταίο τεύχος του περιοδικού'' ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΟ ΒΗΜΑ''
διαβάζουμε το αφιέρωμα στην Παριανή μελισσοκομία.
Και ο πιο κατάλληλος ξεναγός στα μελισσοκομικα
των Κυκλάδων και της Πάρου δεν είναι άλλος από τον
Μάρκο
Διαβάζοντας το περιοδικό θα συμφωνήσω με όλα
όσα γράφονται μας και είχα τη χαρά να γνωρίσω από
κοντά τις δυσκολίες της νησιώτικης μελισσοκομίας.
Μια ένσταση που έχω είναι για τον τίτλο του
ακριβού μελιού που γράφει στο πρωτοσέλιδο.
Κάντε κλικ εδώ και διαβάστε παλαιότερη
ανάρτηση με θέμα τη Παριανή μελισσοκομία.
Να είστε όλες και όλοι καλά
, εντός και εκτός Ελλάδας.
διαβάζουμε το αφιέρωμα στην Παριανή μελισσοκομία.
Και ο πιο κατάλληλος ξεναγός στα μελισσοκομικα
των Κυκλάδων και της Πάρου δεν είναι άλλος από τον
Μάρκο
Διαβάζοντας το περιοδικό θα συμφωνήσω με όλα
όσα γράφονται μας και είχα τη χαρά να γνωρίσω από
κοντά τις δυσκολίες της νησιώτικης μελισσοκομίας.
Μια ένσταση που έχω είναι για τον τίτλο του
ακριβού μελιού που γράφει στο πρωτοσέλιδο.
Κάντε κλικ εδώ και διαβάστε παλαιότερη
ανάρτηση με θέμα τη Παριανή μελισσοκομία.
Να είστε όλες και όλοι καλά
, εντός και εκτός Ελλάδας.
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΝΕΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΙΑΣ ΚΑΛΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΑ.
ΑπάντησηΔιαγραφήΓεια σου Μάρκο με τα ωραία σου.
ΑπάντησηΔιαγραφήΌσο για το ακριβό…. ρωτήστε μόνο πόσο κάνει μια κυψέλη στη στεριά και πόσο στην Πάρο.
Ανέστη ευχαριστώ για την ανάρτηση.Θεοδόση το "ακριβό" ταιριάζει και με τα 1000€ που θα δώσω για την επισκευή του μπροστινού συστήματος στο αυτοκίνητο (ακρόμπαρα,φούσκες,αμορτισερ).
ΑπάντησηΔιαγραφήJK O SKPOYTZAKOS
ΑπάντησηΔιαγραφήσ'ευχαριστώ
καλά να είσαι .
Θεοδόση
ΑπάντησηΔιαγραφήθέλει μεγάλη τρέλλα να έχεις μελίσσια στην Πάρο.
Μάρκο
ΑπάντησηΔιαγραφήδε χρειάζεται να με ευχαριστείς.
Καλή συνέχεια.