Η ιδέα για πίτσα έγινε γρήγορα πραγματικότητα.
Παραδοσιακός φούρνος μιας άλλης εποχής.
Η εμφάνιση προκαλεί.
Η γεύση?
Απερίγραπτη.
Τόσα χρόνια φούρναρης,εχώ ψήσει...
ΥΣ
Κάντε κλικ στις φώτο.
Πρώτη φορά στα 33 χρόνια Πατριαρχίας Βαρθολομαίου που ο Ελληνικός λαός τον
αποδοκίμασε
-
[image:
prwti-fora-sta-33-xronia-patriarxias-vartholomaiou-pou-o-ellinikos-laos-ton-apodokimase]
*Γράφει ο Βασίλειος Ξεσφίγγης*
Αυτά δεν θα σας τα δείξουν...
Πριν από 8 ώρες
15 σχόλια:
Ανέστη ,καλή όρεξη !
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ 400 ΘΕΡΜΙΔΕΣ ΤΟ ΚΑΘΕ ΚΟΜΜΑΤΙ,ΤΟ 40% ΚΟΡΕΣΜΕΝΑ ΛΙΠΗ ΣΤΟ ΚΑΘΕ ΚΟΜΜΑΤΙ,ΤΟ 40% ΑΛΑΤΙ ΣΤΟ ΚΑΘΕ ΚΟΜΜΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ 25% ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ ΣΤΟ ΚΑΘΕ ΚΟΜΜΑΤΙ.........ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΡΩΓΑΤΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΒΟΚΑΝΤΟ ΠΟΥ ΩΦΕΛΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.
Ανέστη γεια σου.
Φοβερό το … έδεσμα!!!
Ζήλεψα, έβαλα την συμβία να κάνει τα ίδια, μάλλον στο αυριανό post θα έχω φωτογραφίες!
Φίλε ανώνυμε αν τρώγαμε …αβοκάντο θα ήμασταν στην ζούγκλα της Αφρικής, εμείς όμως ζούμε στην ζούγκλα της Ελλάδας, μας τρέφει το παϊδάκι, το κεμπάπ, γενικώς μας ανεβάζει η …. Χοληστερίνη!
Δίαιτα από Δευτέρα!
Αγαπητέ κύριε συνάδελφε
Η πίτσα φούρνου είναι το κάτι άλλο!!!
μας άνοιξες την όρεξη και είναι νωρίς ακόμη.
Καλά μαγειρέματα και με μέτρο-στην κυριολεξία!;-η πίτσα!
το Δημήτρη Κεσεντζίδη τη σειρούλα μου στις Καρυές Χίου τον έχεις τίποτε συγγενή;
Ερχόμαστε για πίτσα!!! Έχει μπλόκα στο δρόμο;
Ανέστη,βάλε και την συνταγή ρε φίλε , καλοφάγωτη.
Σάκη σ ευχαριστώ.
Ανώνυμε/η στην Ευρωπαική Ένωση είμαστε οι χειρότεροι στην διατροφή,έχουμε όμως το μεγαλύτερο χρόνο ζωής.Δεν μπορούμε να ζούμε με έναν θερμιδομετρητή στο χέρι.Ασε τον ουρανίσκο σου ελεύθερο να γευτεί τα ωραία γλυκα και τα Ελληνικά ψητά.
Άκου αβοκάντο?Εσύ με αβοκάντο μεγάλωσες?
Σέ νέα αναρτηση θα έχουμε συνέχεια της Ελληνικής κουζίνας.
Κώστα σ ευχαριστώ.
Συμφωνώ μαζί σου.Δίαιτα απο Δευτέρα.
Νίκο η πίτσα ψημένη σε παραδοσιακό φούρνο με ξύλα,είναι το κάτι άλλο.
Ναι ο Δημήτρης είναι ο μικρός μου αδερφός και θα επικοινωνήσει σύντομα μαζί σου.
Είναι εντυπωσιακό πως ανταμώνουν σήμερα οι άνθρωποι.
Τις πίτσες με τον Δημήτρη τις τσακίσαμε.
Γιώργο καλώς να ορίσετε.
Τα μπλόκα είναι πολλά και ταλαιπωρούν τον κόσμο.
Σε λίγο θα έχω ανάρτηση για τα μπλόκα.
Κώστα την συνταγή εγώ δεν την ξέρω.
Εγώ άναψα τον φούρνο και φρόντισα το σωστό ψήσιμο.Επίσης ξέρω και τον τρόπο που τρώγεται.
Ανέστη αν εννοείς των μετρητή με τις σημαίες αυτόν που έχεις και εσύ είναι δωρεάν απλός και σε εσένα θα σου αλλάξει όταν λήξει και θα τον κάνει όπως τον δικό μου χωρίς να κάνεις κάτι...αν θες κάποιον άλλο από αυτούς που έχω δεν έχεις παρά να πατήσεις επάνω τους να μπεις στην σελίδα και να κάνεις έγγραφή...αν χρειαστείς κάτι άλλο ευχαρίστως να βοηθήσω
Corfu-bee
Σ ευχαριστώ,όλα έγιναν όπως είπες.
Δημοσίευση σχολίου