ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

Η ΑΕΚφέρνει για δοκιμή τον ερωτικό Ντρπιτς



Ένας παίκτης που έγινε παγκοσμίως γνωστός διότι έκανε σεξ με τη γυναίκα του στο κέντρο του γηπέδου, αναμένεται την Τετάρτη στην Ελλάδα για να δοκιμαστεί από την ΑΕΚ.

Ο 29χρονος κεντρικός αμυντικός έκανε μεγάλα πράγματα με τη φανέλα της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, κλήθηκε στην Εθνική Κροατίας και έδειχνε ότι η καριέρα του θα είχε ανοδική πορεία.

Εντούτοις το 2008 ένας κρυφός του πόθος τον έφερε στην πόρτα της εξόδου. Κανόνισε με τον επιστάτη του γηπέδου να κρατήσει ανοιχτά τα φώτα μετά το τέλος της προπόνησης, και έκανε σεξ στο κέντρο του γηπέδου με την πανέμορφη σύζυγο του και "κουνελάκι" του Playboy, Νιβ Σέλτζιους την οποία βλέπετε στη ΦΩΤΟ.



Το περιστατικό έφτασε στα αφτιά του προέδρου της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, ο οποίος δεν το άφησε να περάσει και του έδειξε την πόρτα της εξόδου.

Τα επόμενα 2 χρόνια αγωνίστηκε στην Κολωνία, από όπου έμεινε ελεύθερος τον Απρίλιο του 2010. Ο παίκτης θα έρθει στην Ελλάδα για να δοκιμαστεί από την ΑΕΚ.

Επιτέλους!!!
Η ΑΕΚ αλλάζει επίπεδο!

Να είστε όλες και όλοι καλά,
εντός και εκτός Ελλάδας.


3 σχόλια:

Phivos Nicolaides είπε...

Υποψιάζομαι ότι ο κρυφός πόθος για ‘γκολ’ στη σέντρα του γηπέδου, δεν ήταν αυτουνού… Αν η χυμώδης σύζυγός του, τον ακολουθήσει στην Ελλάδα, καλού κακού, να ελεγχθούν τα φώτα του γηπέδου και να φρεσκαριστεί το κέντρο του γηπέδου με περισσότερο χορτάρι…

Anestis Ketsetzidis είπε...

Φοίβο
όχι μόνο αγωνιστικός χώρος,αλλά και τα αποδυτήρια θα πρέπει να φροντιστούν ιδιαίτερα.
Καλό βράδυ στη Κύπρο.

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 15/12 ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΗ/ΦΟΥΣ

"Мы живем Греция"

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚ.Санкт-Петербург "ЗЕНИТ"

ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ !!!