ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

Παρασκευή 16 Αυγούστου 2013

ΒΡΟΧΗ ΑΠΟ ΝΕΚΡΑ ΜΑΥΡΑ ΠΟΥΛΙΑ ΣΤΟ ΓΟΥΙΝΠΕΓΚ ΤΗΣ ΜΑΝΙΤΟΜΠΑ ΚΑΝΑΔΑ


Περιβαλλοντικές υπηρεσίες και υπερασπιστές των ζώων προσπαθούν να εξηγήσουν το μυστήριο θάνατο εκατοντάδων πουλιών που κυριολεκτικά έπεσαν από τον ουρανό πάνω στους κατοίκους της Γουίνιπεγκ, της πρωτεύουσας της επαρχίας της Μανιτόμπα του Καναδά...

Σύμφωνα με μάρτυρες αυτού του ασυνήθιστου φαινόμενου, την τελευταία εβδομάδα εκατοντάδες μαύρα πουλιά, κοτσύφια, ξαφνικά άρχισαν να πέφτουν ακριβώς στα πόδια των περαστικών. Τα πουλιά, τα οποία αρχικά φαινόταν να είναι ζαλισμένα, έπεσαν στις στέγες των σπιτιών και τα λεωφορεία.
Ειδικοί της Υπηρεσίας σε θέματα περιβάλλοντος περιμάζεψαν από τους δρόμους του Winnipeg πάνω από 50 νεκρά πτηνά , ενώ άλλα 11 που ήταν ζωντανά παραδόθηκαν στην τοπική ένωση Προστασίας και Υγείας των Ζώων. Σύμφωνα με την διευθύντρια του συλλόγου, Έρικα Άνσιου, η οποία μίλησε για το CBC News, όλοι τα επιζήσαντα πουλιά αυτή τη στιγμή ανέκτησαν τις δυνάμεις τους και είναι πλέον αρκετά ζωηρά, αλλά εξακολουθούν να έχουν δυσκολία να πετάξουν.

Η Άνσιου δεν ανέφερε ποια θα μπορούσε να είναι η αιτία του θανάτου των πουλιών. Ωστόσο, η κυρίαρχη υποψία είναι ότι τα πουλιά δεν είχαν φωλιές.. "Δεν θέλω να θερμάνω την κατάσταση, ιδίως για τους οπαδούς του μυστικισμού και των Προφητειών της αποκάλυψης οι οποίες σχετίζονται με τα πουλιά που πέφτουν από τον ουρανό. Ίσως έχει να κάνει με την αρνητική επίδραση των εξωτερικών παραγόντων, όπως τοξίνες, επίσης, μπορεί να υπάρχει κάποιο είδος της ασθένειας », είπε.

Υπενθυμίζουμε παρόμοιες περιπτώσεις στις ΗΠΑ και την Ιταλία. Τον Ιανουάριο του 2011 στην Αμερικανική πολιτεία του Αρκάνσας μια μυστηριώδης βροχή μαύρων πουλιών, με ένα χαρακτηριστικό κόκκινο σημάδι στην φτερούγα τους, άρχισε το βράδυ της παραμονής της πρωτοχρονιάς. Περίπου 1.000 νεκρά κοτσύφια έπεσαν από τον ουρανό Λίγες μέρες αργότερα, περίπου 400 πτηνά, κυρίως περιστέρια, βρέθηκαν νεκρά σε ένα δρόμο στην πόλη της Faenza, στην επαρχία της Ραβέννα, στη Βόρεια Ιταλία. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούσαν οι κτηνίατροι να εξηγήσουν το φαινόμενο.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Χρήστο τι αλήθεια συμβαίνει?

Να είστε όλες και όλοι καλά,
εντός και εκτός Ελλάδας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: