ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

HELLO GREECE, HELLO WORLD" H ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ GOOGLE ΜΑΣ ΧΑΙΡΕΤΑΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΧΩΡΕΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ 1,5 ΛΕΠΤΟΥ!


«Hello Greece, Hello World» μας χαιρετά η ελληνική ομάδα της Google μέσα από ένα βίντεο που εμπνεύστηκε και κοινοποίησε στο προσωπικό της κανάλι στο YouTube.

Με αφετηρία την Ακρόπολη και την Πλάκα ο οδηγός ξεκινάει το ταξίδι του στην Ελλάδα. Από την Αθήνα στην όμορφη Θεσσαλονίκη, από τη Θεσσαλονίκη στα Μετέωρα και από εκεί σε ένα οδοιπορικό στα νησιά και σε άλλα σημεία της Ελλάδας. Όλες οι ομορφιές της χώρας μας προσπαθούν να χωρέσουν σε ενάμιση λεπτό, μας επιτρέπουν να τις θαυμάσουμε και μας προτρέπουν να γνωρίσουμε το Google Street View και τις δυνατότητές του.

Μέσω του Google Street View οι χρήστες μπορούν να απολαμβάνουν ακριβείς εικονικές περιηγήσεις στη χώρα μας, με εικόνες από κάμερες 360°, να επωφελούνται από νέες επαγγελματικές ευκαιρίες, και να προγραμματίζουν τις καθημερινές τους συναντήσεις, τις μετακινήσεις και τα ταξίδια τους. Η εφαρμογή Google Street View μπορεί να ενσωματώνεται σε ιστοσελίδες επιχειρήσεων, και να προβάλλει τουριστικά αξιοθέατα.

Κι αν αναρωτιέστε πόσα μέρη της Ελλάδας χωρούν σε ένα βίντεο 1,5 μόνο λεπτό δείτε το αφιέρωμα της Google και θα καταλάβετε!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Να είστε όλες και όλοι καλά,
εντός και εκτός Ελλάδας.



Δεν υπάρχουν σχόλια: