ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΠΟΥ ΤΡΕΛΑΝΕ ΤΟ ΜΑΪΑΜΙ: Η ΕΛΕΝΗ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ


Σαν το ελληνικό κορμί τίποτα στον κόσμο… πατριώτη! Η Ελένη Γρηγορίου ή αλλιώς Elaine Gregory, όπως κάνει καριέρα στο εξωτερικό, έχει γεννηθεί σε ελληνικό έδαφος, αλλά τιμά βαθιά τις ρίζες της, τις οποίες μνημονεύει σε κάθε ευκαιρία. «Οι γονείς μου είναι από την Ήπειρο. Ως παιδί πέρασα όλα τα καλοκαίρια μου στο χωριό μας, τη Νέα Σελεύκεια, που βρίσκεται δίπλα στη θάλασσα» λέει.

Σύμφωνα με το koolnews ως ένα από τα πιο «δυνατά χαρτιά» του διάσημου πρακτορείου μοντέλων Wilhelmina, εκπροσωπεί το απόλυτο πρότυπο ελληνικής ομορφιάς. Οι σπουδαίες αναλογίες της αποτελούν ένα δώρο δοσμένο απλόχερα από τη φύση και τα γονίδιά της. Όπως αποκαλύπτει και η ίδια δεν είναι τίποτα πάνω της ψεύτικα, ούτε οπίσθια.. ούτε μπούστο! Μπορείς να το διαπιστώσεις κι εσύ από τις φωτογραφίες της με μαγιό στο Μαϊάμι,που τρελαίνουν άντρες παγκοσμίως! Για να ξέρεις, πάντως, η Ελληνοαμερικανίδα έχει δύο μπάτσελορ στο fashion merchandising και στο retail marketing, πράγμα που σημαίνει πως μελλοντικά θα μπορούσε να γίνει μια επιχειρηματίας στο χώρο της μόδας. Έχει σπουδάσει μπαλέτο, τζαζ, tap, hip-hop και κλακέτες. 

Καλό σαββατοκύριακο σε όλες και όλους,
εντός και εκτός Ελλάδας.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ
ΗΠΑ: Σάλος με την εβραϊκής καταγωγής γερουσιαστή των Δημοκρατικών που δεν θέλει οι Εβραίοι να παντρεύονται με μη Εβραίους μήπως «αφομοιωθούν»
http://antipliroforisi.blogspot.gr/2015/02/blog-post_5.html
Ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης πεθαίνει σε ηλικία 73 ετών [4 Φεβρουαρίου 1843] ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΥΜΑΤΑΙ................ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ
http://antipliroforisi.blogspot.gr/2015/02/73-4-1843.html