ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017

ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΕ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΙ ΙΧΝΗ Πρώην αντιεξουσιαστής έγινε κλέφτης μελιού -Σκότωσε 55 εκατομμύρια μέλισσες

Πρώην αντιεξουσιαστής εμπλέκεται σε 21 περιπτώσεις κλοπής μελιού / Ιntimenews: αρχείο
Με τις κατηγορίες της κλοπής μελιού αλλά και της πρόκλησης μεγάλων καταστροφών σε μελίσσια, σε Στερεά Ελλάδα και Θεσσαλία, κατηγορείται ένας 49χρονος.
Πρόκειται για παλιό αντιεξουσιαστή που συνελήφθη στις 5 Δεκεμβρίου για εννιά ληστείες τραπεζών. Συγκεκριμένα, ο 49χρονος εμπλέκεται σε 21 περιπτώσεις κλοπής μελιού, ενώ είχε καταστρέψει 1.135 μελισσοσμήνη, θανατώνοντας 55 εκατομμύρια μέλισσες.
Ο δράστης έμπαινε σε μελίσσια, έκλεβε μέλι και κατέστρεφε τις κυψέλες για να μην αφήσει ίχνη. Η οικονομική ζημιά που προκάλεσε στους παραγωγούς υπολογίζεται σε 287.000 ευρώ.
Δρούσε στις ορεινές περιοχές της Γκιώνας, των Βαρδουσίων, της Οίτης και του Πηλίου. Ο 49χρονος συνελήφθη στις 5 Δεκεμβρίου 2017 στην Αθήνα για άλλες υποθέσεις.
Συγκεκριμένα, κατηγορείται για ληστείες τραπεζών την περίοδο 2002-2009. Πρόκειται για άτομο που είχε κατηγορηθεί το 1994 για φθορές στο υπουργείο Πολιτισμο.
http://www.iefimerida.gr
Να είστε όλες και όλοι καλά,
εντός και εκτός Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: