ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2018

«ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΛΛΑΔΑ» – ΥΠΟΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ! Αξίζει τον κόπο να διαβάσετε και να υπογράψετε!

   

 ΕΔΩ ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΕ
     Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων, η Παμμακεδονική Ένωση Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής και το International Hellenic Center  έχοντας πλήρη επίγνωση των διαδραματιζομένων γεγονότων στην ευρύτερη περιοχή της Μακεδονίας και ανησυχώντας για τις προαναγγελθείσες εξελίξεις στην ονομασία του κρατιδίου των Σκοπίων, δίνουν την ευκαιρία στους Έλληνες πολίτες να εκφραστούν και να δώσουν στην Ελληνική Διπλωματία ένα πολύ ΙΣΧΥΡΟ διαπραγματευτικό «χαρτί»: την ξεκάθαρη-αδιαμφισβήτητη λαϊκή βούληση για ΜΗ ΧΡΗΣΗ του όρου «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» επουδενί (σε σύνθετη ονομασία ή παραγώγων αυτού) στην ονομασία του κράτους των Σκοπίων.
    Καλούνται ΟΛΟΙ οι Έλληνες και φιλέλληνες να υπογράψουν το ΨΗΦΙΣΜΑ που βρίσκεται στην ιστοσελίδα www.onomasia.gr και απευθύνεται στον Πρόεδρο της Ελληνικής Κυβέρνησης (Πρωθυπουργό) κ.Αλέξη Τσίπρα. Σε αυτό το ΨΗΦΙΣΜΑ ζητούμε να τηρηθεί η απόφαση της σύσκεψης πολιτικών αρχηγών που πραγματοποιήθηκε το 1992 περί ΜΗ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΟΡΟΥ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» στην ονομασία του γειτονικού κρατιδίου. Σε περίπτωση που υπάρξει ΕΚΤΡΟΠΗ από την εν λόγω απόφαση ZHTOYME από τον Πρόεδρο της Κυβέρνησης κ.Αλέξη Τσίπρα (όπως προβλέπεται στο Σύνταγμα) να θέσει στην κρίση του Ελληνικού λαού την αποδοχή ή μη χρήσης το όρου «Μακεδονία» από το γειτονικό κρατίδιο, προσφεύγοντας στην ύψιστη μορφή Δημοκρατίας που είναι το ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ!
        Καλούνται επίσημοι φορείς (Μητροπόλεις, Περιφέρειες, Δήμοι, Ομοσπονδίες, Σύλλογοι και άλλες οργανώσεις) να ενισχύσουν την προσπάθεια αυτή δηλώνοντας τη στήριξή τους στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΟΠΣΜ (info@popsm.gr) και να αναγραφούν στη στήλη ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ που υπάρχει στην ιστοσελίδα www.onomasia.gr 
     Οι απανταχού Έλληνες διατηρούν ξεκάθαρη στάση στο θέμα αυτό. Μένει να αποδειχθεί στην πράξη υπογράφοντας στην ιστοσελίδα που ακολουθεί. Τα στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο και Νομός) που δίνουν οι υπογράφοντας ΔΕ θα είναι ορατά από κανέναν και ΔΕ θα δοθούν σε τρίτους. Με τη λήξη της διενέργειας συλλογής υπογραφών θα επιδοθούν στον Πρόεδρο της Κυβέρνησης κ.Αλέξη Τσίπρα συνοδεία του ΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ.
ΕΔΩ ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΕ


Να είστε όλες και όλοι καλά,
εντός και εκτός Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: