ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018

Κάθε προσδοκία ξεπέρασε ο 53ος ετήσιος χορός του Συλλόγου Ποντίων «Κομνηνοί» Νέας Υόρκης

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η συμμετοχή των ομογενών στην εκδήλωση για την 53η επέτειο της ίδρυσης του Συλλόγου Ποντίων «Κομνηνοί» Νέας Υόρκης που διοργανώθηκε το βράδυ του Σαββάτου 3 Μαρτίου, στο «Terrace on The Park» στο Φλάσινγκ.
Τα χορευτικά του Συλλόγου, με τις παραδοσιακές ενδυμασίες, παρουσίασαν ποντιακούς χορούς με λεβεντιά και χάρη κλέβοντας για μια ακόμη φορά την παράσταση.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον πρόεδρο του σωματείου Δημήτρη Μολοχίδη να ευχαριστεί όλους τους παρευρισκομένους για τη συμμετοχή τους στα δρώμενα του Συλλόγου, αλλά και τα μέλη του ΔΣ για την ενεργό προσφορά τους. Αργότερα το λόγο πήραν τα χορευτικά τμήματα που παρουσίασαν ένα μεγάλο πρόγραμμα ποντιακών χορών κάνοντας υπερήφανους τους πάντες μέσα στην αίθουσα.
Το ποντιακό γλέντι που ολοκλήρωσε τη βραδιά έβαλε την τελική πινελιά στην επιτυχία του χορού. Ο Στάθης Αλεξανδρίδης (τραγούδι), ο Χρήστος Τικταπανίδης (λύρα), ο Δημήτρης Στεφανίδης (λύρα) και ο Γιάννης Απαζίδης (νταούλι) με τις επιτυχίες τους δεν άφησαν κανέναν παραπονεμένο.
  • Φωτογραφίες: Σύλλογος Ποντίων Νέας Υόρκης «Κομνηνοί».
Να είστε όλες και όλοι καλά,
εντός και εκτός Ελλάδος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: