ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2021

Στην πλατεία και τον Υφυπουργό με τα κυνηγόσκυλα!



Στον Υπουργό Περιβάλλοντος Γιώργο Αμυρά διαμαρτυρήθηκαν κυνηγοί των Ιωαννίνων για την συνέχιση απαγόρευσης του κυνηγιού.

Ο Υφυπουργός που έχει το κυνήγι στην αρμοδιότητά του έχει ζητήσει από τα μέσα της εβδομάδας την άρση της απαγόρευσης, κάτι που προς το παρόν δεν έγινε, ωστόσο πιθανολογείται ότι θα ακολουθήσει τις επόμενες ημέρες.

Οι κυνηγοί που βρέθηκαν στα σκαλιά της Περιφέρειας είχαν αποστείλει SMS με κωδικό 6!

Είναι ο κωδικός που επιτρέπει την βόλτα με τα κατοικίδια…

Αντιπροσωπεία της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Ηπείρου θα συναντηθεί με τον Υφυπουργό την Κυριακή όπου εκεί αναμένεται να γίνει διεξοδική συζήτηση τόσο για την άρση της απαγόρευσης όσο και για την παράταση της κυνηγετικής περιόδου.

Ο ταμίας της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Μπάμπης Μπρέχας σε δηλώσεις που έκανε επανέλαβε ότι τα επιχειρήματα του κυνηγετικού κόσμου δεν έχουν εισακουστεί από την Κυβέρνηση.

Τόνισε ότι το κυνήγι δεν έχει σχέση με τον συνωστισμό και πως οι κυνηγοί όπως μπορούν να βρεθούν στο κέντρο της πόλης, με συγκεκριμένο κωδικό, θα μπορούσαν να βρεθούν και στα βουνά της περιοχής.

https://www.epiruspost.gr

Και να μην ξεχνάμε πως 

Ο κ. Αμυράς είναι γνωστός για τις οικολογικές του ανησυχίες και προφανώς αυτός είναι ο λόγος που επιλέχθηκε να αναλάβει αυτή τη θέση. Ο κ. Αμυράς να θυμίσουμε ότι με ερώτηση του στη βουλή είχε ζητήσει την ΠΛΗΡΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΘΗΡΑΣ στην Αττική.

Να είστε όλες και όλοι καλά

εντός και εκτός Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: