Νεογέννητο βουβαλάκι (μαλάκι λέγεται) κάτω από
το άγρυπνο βλέμα της μάνας.
Ούτε σκέψη να πλησιάσουμε περισσότερο.
το άγρυπνο βλέμα της μάνας.
Ούτε σκέψη να πλησιάσουμε περισσότερο.
Η ζωή του βουβαλιού είναι η καθημερινή επαφή
με το νερό και τη λάσπη.
με το νερό και τη λάσπη.
Βουβάλι που μόλις βγήκε απο τη λάσπη που τα
προσφέρει προστασία απο τον ήλιο και τα έντομα.
προσφέρει προστασία απο τον ήλιο και τα έντομα.
Στη λίμνη Κερκίνη έμειναν και διασώθηκαν τα βουβάλια.
Το ιδανικό περιβάλλον της λίμνης βοήθησε και δεν χάσαμε
από την πανίδα μας αυτό το εντυπωσιακό σε όψη ζωντανό.
Αν και το κυρίαρχο κρέας στη χώρα μας είναι το μοσχαρίσιο
τα βουβάλια απέκτησαν φανατικούς φίλους στην γαστρονομία μας.
Μια επίσκεψη στα λιβάδια της λίμνης,
σίγουρα θα σας εντυπωσιάσει.
Να είστε όλες και όλοι καλά,
εντός και εκτός Ελλάδας.
Το ιδανικό περιβάλλον της λίμνης βοήθησε και δεν χάσαμε
από την πανίδα μας αυτό το εντυπωσιακό σε όψη ζωντανό.
Αν και το κυρίαρχο κρέας στη χώρα μας είναι το μοσχαρίσιο
τα βουβάλια απέκτησαν φανατικούς φίλους στην γαστρονομία μας.
Μια επίσκεψη στα λιβάδια της λίμνης,
σίγουρα θα σας εντυπωσιάσει.
Να είστε όλες και όλοι καλά,
εντός και εκτός Ελλάδας.
Κάντε κλικ στις φώτο και δείτε
τους εντυπωσιακούς νεροβούβαλους.
τους εντυπωσιακούς νεροβούβαλους.
4 σχόλια:
Αυτό για το βουβαλίσιο κρέας το έχω ακούσει κι εγώ.
Αλλά δεν ξέρω, είνια άγρια ή ανοίκουν σε κτηνοτρόφους;
Παναγιώτη
το βουβαλίσιο κρέας είναι το πιο υγιεινό από όλα όσα τρώμε.
Τα βουβάλια όλα έχουν αφεντικά και δικό τους σταύλο.Η βοσκή είναι ελεύθερη όλο το χρόνο και μόνο το χειμώνα με τα χιόνια τα ταίζουν μέσα.
Καλώς να έρθεις και να τα δείς απο κοντά.
Δημοσίευση σχολίου