ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

Πέμπτη, 3 Μαρτίου 2011

Ζήτω το Ελλάντα (κωρίς Έλλενες)! καλό!!!


Εγκώ το Μουσταφά Μπατεσκιλικιαλέστογκλου, τέλω εφγκαριστήσει το γκυρία Νταλάρα γκια τα γκαλά που μας γκάνει. Το Νταλάρα πολύ καλό άντρωπο... Ανεργκία για Έλλενες πολύ μεγκάλη, αλλά το γκυρία Νταλάρα γκάνει τα πάντα γκια να μη φύγκουμε εμείς...

...Το γκυρία Νταλάρα εκζετάζει να µειωτεί ο απαιτούµενος αριτµός ενζήµων και µελετά και το εντεχόµενο να υπάρκζουν ειντικές ρυτµίσεις και γκια μας τους µετανάστες που έκασαν στο...
παρελντόν τη ντυνατότητα ανανέωσης της άντειας παραµονής τους εκζαιτίας έλλειψης ενζήµων. Ντιλαντί, τώρα μου έρκεται να φωνάκζω "Ζήτω το Νταλάρα!", γκιατί καλύπτονται από κυμπέρνηση τα έκζοντα περίταλψης μας, αφού τα μπορούμε να ασφαλιζόμαστε με πολύ λιγκότερα ένζημα από τους Έλλενες ασφαλιζόμενους.

Ακόμα, τέλω εφκαριστήσει την ηγκεσία του υπουργκείου Εργκασίας, τους συντικαλιστικούς φορείς γκαι τις κοινωνικές οργκανώσεις, αφού η εντεχόµενη πρόμπλεψη να αποκτούν ντικαίωµα εργκασίας όσοι παράνοµοι µετανάστες υπακτούν στο λεγκόµενο "κατεστώς ανοκής", συνεπάγκεται πως δεν µπορούν να απελατούν άµεσα από το Ελλάντα.

Με άλλα λόγκια, το σκέντιο προμπλέπει με την ελάχιστη καταμπολή από μας, τις μέγκιστες απολαμπές για μας. Τα μπορώ να παρουσιάζω 50 ένζημα το κρόνο και τα απολαμπάνω ιατρικής περίταλψης, ενώ τα μπορώ να εργάζομαι παράνομα τους υπόλοιπους ντέκα μήνες το κρόνο.. Γκαι τα έσοντά μου ντεν τα πηγκαίνουν φυζικά στο ελλενικό κράτος, αλλά στη κώρα μου με τα εμπάσματα που τα στέλνω.

Και τέλος, τέλω εφκαριστήσει κύριο Καστανίντη, γκιατί με νέο νόμο που έκανε, οι Έλλενες όκι μόνο ντεν μπορούν να κλάσουν εμένα αρκίντια, αλλά ούτε να μιλήσουν γκια μένα ντεν τα μπορούν γκιατί τα μπαίνουν φυλακή (χεχεχεχεχεχεχεχεχε).

Ζήτω το Ελλάντα (αλλά κωρίς Έλλενες)!"

ΛΟΞΙΑΣ
http://taxalia.blogspot.com/2011/03/blog-post_6237.html

Να είστε όλες και όλοι καλά.
εντός και εκτός Ελλάδας.

2 σχόλια:

Φώτης Λαουτάρης είπε...

Ακατέργαστε Ελληνικέ λαέ.......
Ξέχασες πολύ γρήγορα προς τα πού «πέφτει» το ΓΟΥΔΙ.

Anestis Ketsetzidis είπε...

Φώτη
δυστυχώς ξεχνάμε γρήγορα,αλλά και εχουμε και επιλεκτική μνήμη.