ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

Σάββατο 7 Μαΐου 2011

Παντρεύτηκαν σε ηλικία (συνολικά) 190 ετών!


Αγάπη να υπάρχει και ποτέ δεν είναι αργά. Αυτό αποδεικνύει περίτρανα η ρομαντική ιστορία της Ρόουζ και του Φόρεστ που παντρεύτηκαν πρόσφατα μετά από σχέση 30 χρόνων.

Το ζευγάρι που ζει στην Καλιφόρνια έκανε πρόσφατα τους γάμους του με τον γαμπρό να έχει πατήσει τα 100 και τη νύφη τα 90. Με την απόφασή τους αυτή έγιναν τόσο γνωστοί που είχαν ευχετήρια κάρτα ακόμη και από τον πρόεδρο των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα.

Οι δύο τους γνωρίστηκαν τη δεκαετία του 80 σε τυφλό ραντεβού σε ένα κέντρο για ηλικιωμένα άτομα. Χόρεψαν μαζί και σύντομα αγάπησε ο ένας τον άλλο.

Και οι δύο ήταν χήροι ενώ η Ρόουζ – λόγω της αρρώστιας του πρώτου άνδρα της από την οποία πέθανε – είχε αποφασίσει να μην ξαναπαντρευτεί καθώς της είχε στοιχίσει. Έτσι, όταν ο Φόρεστ της ζήτησε το χέρι της του απάντησε: “Θα σε παντρευτώ στα 100στα σου γενέθλια”.

Έτσι έμειναν μαζί για 30 χρόνια, ταξιδεύοντας, χορεύοντας και περνώντας καλά. Όταν ο Φόρεστ έγινε εκατό τήρησε την υπόσχεσή της και τον παντρεύτηκε προς μεγάλη τέρψη των ΜΜΕ που δεν τους αφήνουν ήσυχους.

Η ίδια η Ρόουζ δεν φαίνεται να καταλαβαίνει γιατί όλη αυτή φασαρία και το αποδίδει στο ότι ο κόσμος έχει ανάγκη για μία καλή είδηση, έτσι δύσκολα που είναι τα πράγματα.


Άντε και καλούς απογόνους.

Να είστε όλες και όλοι καλά,
εντός και εκτός Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: