ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

Σάββατο 14 Μαΐου 2011

Το προσκλητήριο του γάμου του Hugh Hefner!


Δεν θέλω να σας απογοητεύσω αλλά η μητέρα του Hugh Hefner πέθανε σε ηλικία μόλις… 101 ετών! Το αποκάλυψε ο ίδιος μέσα από την σελίδα του στο twitter, την οποία χειρίζεται άψογα και μάλιστα σχεδόν σε καθημερινή βάση.
Ο διάσημος μεγιστάνας και αφεντικό του
Playboy, σε ηλικία 85 ετών, ετοιμάζεται για τον τέταρτο κατά σειρά γάμο του με ένα 24χρονο «κουνελάκι», την Crystal Harris, την οποία αρραβωνιάστηκε πριν από λίγους μήνες, μην τυχόν και την χάσει από… πελάτισσα.
Μάλιστα, το ζευγάρι ανακοίνωσε την ημερομηνία του γάμου του και λίγες ημέρες μετά οι δυο τους ανέβασαν στο Twitter την φωτογραφία του προσκλητηρίου του γάμου τους, δίνοντας έτσι στους θαυμαστές τους μια μικρή «γεύση» του τί πρόκειται να συμβεί τον άλλο μήνα.
«Η Crystal Harris και ο Hugh M. Hefner θα ήθελαν να απολαύσουν την παρέα σας στον εορτασμό του γάμου τους που γίνεται στις 18 Ιουνίου 2011 στις έξι το απόγευμα στο Playboy mansion», γράφει το προσκλητήριο. Οι καλεσμένοι θα πρέπει να φοράνε «ημιεπίσημα» ρούχα. Όπως έγινε γνωστό, η… νύφη που έχει μόλις 61 χρόνια διαφορά από τον γαμπρό θα φοράει Ramona Keveca.
Περίπου 300 άτομα θα είναι καλεσμένα στον γάμο που θα γίνει στην έπαυλη του Playboy, ενώ θα ακολουθήσουν δεξίωση και δείπνο. Ο DJ Cassidy μαζί με τον μουσικό Ray Anthony είναι αυτοί που θα διασκεδάσουν τον κόσμο. Οχι πως εκείνος έψαχνε γυναίκα να τον γηροκομήσει και εκείνη να κάνει την τύχη της. Οοοχι... αγαπήθηκαν και γι´αυτό παντρεύονται.
Αντε να ζήσουν τα παιδιά και… καλούς απογόνους!

star
http://www.i-diadromi.com


Άντε και καλούς απογόνους.

Να είστε όλες και όλοι καλά,
εντός και εκτός Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: