ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

Δευτέρα, 18 Ιουλίου 2011

Facebook ...Γίναμε πειραματοζωα τηςC.I.A.


Το Facebook δεν είναι τίποτε άλλο από ένα πείραμα της CIA και μάλιστα πείραμα το οποίο πήγε πολύ καλύτερα απ’ότι οι ίδιοι περίμεναν.

Τα εύσημα, σύμφωνα με τον διευθυντή της CIA, ανήκουν στον Mark Zuckerberg, ο οποίος στην CIA είναι γνωστός με την κωδική ονομασία... “The Overlord” (Ο Επικυρίαρχος)…

Ο διευθυντής της CIA, αφού έδωσε συγχαρητήρια στον Mark Zuckerberg δήλωσε τα εξής στην συνεδρίαση του Κονγκρέσου για τη συνέχιση της χρηματοδότησης του πειράματος:

“Μετά από χρόνια δημόσιας παρακολούθησης, μείναμε πραγματικά εκπληκτοι με το πόσο πολλοί άνθρωποι είναι πρόθυμοι να δημοσιεύσουν την διεύθυνσή τους, τις θρησκευτικές και πολιτικές τους πεποιθήσεις, αλφαβητική λίστα με όλους τους φίλους τους, προσωπικά e-mail, τηλέφωνα, εκατοντάδες φωτογραφίες του εαυτού τους, ακόμα και πληροφορίες για το τί ακριβώς κάνουν από λεπτό σε λεπτό. Πραγματικά είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα για τη CIA”.

Επίσης υπογράμμισε πόσα λεφτά γλυτώνει η CIA από το Facebook. Δυστυχώς, όπως δήλωσε, άλλα προγράμματα όπως το Twitter δεν πηγαίνουν τόσο καλά: “400 δισ. tweets και ούτε μια χρήσιμη πληροφορία…”

Βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που βγαίνουν στη φόρα αντίστοιχες πληροφορίες οτι ο συγκεκριμένος διαδικτυακός χώρος κοινωνικής δικτύωσης δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένα εξελιγμένο σχέδιο παρακολούθησης. Έχει πάρει τη μορφή μιας εταιρείας δισσεκατομμυρίων, ενώ στο ΔΣ περιλαμβάνονται πρώην πράκτορες της CIA.

Αντίστοιχη δημοσίευση είχαμε κάνει το 2008 που εξηγούσε εκτενέστερα γιατί και πώς το facebook δεν είναι καθόλου αθώο.

Λοιπόν ακόμα πιστεύετε οτι όλο αυτό το παραμυθάκι το έφτιαξε ο Μαρκ Ζουκεμπεργκ μόνο και μόνο σαν πείσμα στην τότε κοπέλα του;

Τι γλυκό παραμυθάκι... Έχει και βασίλισσα... Το δράκο τον είδατε;

katohika.blogspot.com

Να είστε όλες και όλοι καλά,
εντός και εκτός Ελλάδας.

2 σχόλια:

zeidoron dtsoukas είπε...

Πραγματικά σαν παραμύθι αλλά αυτοί που έχουν κάτι να κρύψουν δεν πάνε να κάνουν προφίλ στο fb και σιγά μην περίμενε η CIA να αντλήσει πληροφορίες μ' αυτό τον τρόπο!
Παραδοσιακά ΚΥΠατζίδικα πράγματα Ανέστη μου κι έχουν το κεφάλι τους ήσυχο οι άνθρωποι.
Να είσαι καλά,καλό βράδυ!

Anestis Ketsetzidis είπε...

Δημήτρη
στις μέρες μας πιστεύω πως η κατασκοπεία είναι πλέον για εμπορικούς/οικονομικούς λόγους και όχι για τα πολιτικά πιστεύω των πολιτών.
Εξάλλου το χρήμα χρώμα δεν κοιτά.