ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

Ελληνίδα βουλευτής δηλώνει Αμερικανίδα


"Δεν είμαι Ελληνίδα, είμαι Αμερικανίδα" δήλωσε η βουλευτής επικρατείας του ΠΑΣΟΚ Έλενα Παναρίτη μιλώντας στον Guardian. Η αμερικανική προφορά της και η πρόταση για λιγότερη Ελλάδα στην οικονομία.

Αίσθηση προκάλεσε η δήλωση της βουλευτού Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ και προσωπική επιλογή του Γ. Παπανδρέου, Έλενα Παναρίτη στον Guardian σχετικά με την εθνικότητά της.

Σε άρθρο με τίτλο "Η Ελλάδα σε πανικό καθώς αντιμετωπίζει τεράστιες αλλαγές", φιλοξενούνται δηλώσεις της κας Παναρίτη, η οποία μοιάζει να ντρέπεται για την καταγωγή της.

Ο αρθρογράφος την χαρακτηρίζει "ανερχόμενο αστέρι" της ελληνικής κυβέρνησης, ενώ γίνεται αναφορά στις σπουδές και την καριέρα της.



"Για Ελληνίδα πολιτικός, μιας κυβέρνησης που έχει λάβει τα σκληρότερα μέτρα στην ιστορία της χώρας, δεν μοιάζει τόσο Ελληνίδα" αναφέρει χαρακτηριστικά.

Στην παρατήρηση του δημοσιογράφου ότι έχει πολλούς υπολογιστές της Apple στο γραφείο της εκείνη απαντά: "Αυτό συμβαίνει επειδή δεν είμαι Ελληνίδα. Είμαι Αμερικανίδα".

Στο άρθρο αναφέρεται ότι η βουλευτής έχει αμερικανική προφορά και διανθίζει τον λόγο της με εκφράσεις όπως "darn" (κατάρα) και "have a nice day".

Τέλος σε ερώτηση για τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν στην ελληνική οικονομία, η κα Παναρίτη κάνει λόγο για ανάγκη προώθησης μεταρρυθμίσεων και προσθέτει ότι με "άλλα λόγια θα πρέπει να κάνουμε την Ελλάδα λιγότερο ελληνική"...

Η κα Παναρίτη, διεθνώς αναγνωρισμένη οικονομολόγος και συγγραφέας, εξελέγη βουλευτής Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές 2009.

http://news247.gr/

Τελικά τίποτα δεν είναι τυχαίο ή συμπτωματικό!!!

Να είστε όλες και όλοι καλά,
εντός και εκτός Ελλάδας.

4 σχόλια:

ILIAS KETS NY είπε...

ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ;
ΜΠΡΑΒΟ ΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

Exagono είπε...

τελικα μας περνουν για αμερικανακια.

Anestis Ketsetzidis είπε...

Ηλιά
πιστεύω πως
δεν είναι μακριά ο καιρός
που θα φοβόμαστε να λέμε πως είμαστε Έλληνες.
Εκεί μας οδηγούν οι επεγγελματίες σωτήρες.

Anestis Ketsetzidis είπε...

Φόρη
πόσο ακόμα?