ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

Τα ψέματα των κυνηγών


 
 Σύμφωνα με τον Γερμανό καγκελάριο Οτο Φον Βίσμαρκ/91815-1898) <<Οι άνθρωποι ποτέ δεν λένε τόσα ψέματα όσα μετά το κυνήγι, στην διάρκεια του πολέμου και πρίν τις εκλογές.

   

Παρακάτω θα διαβάσουμε μερικά απο τα πιο εντυπωσιακά ψέματα που έχουν ακουστεί απο κυνηγούς. Ένας κυνηγός γύρω στα 50 είπε ότι ο σκύλος του φέρμαρε ένα λάχανο. Εκείνος έκοψε το λάχανο.Το πήγε ως το σπίτι,το άνοιξε και -ω του θαύματος-βρήκε μέσα μια μπεκάτσα.
--------
 Πέρσι μου είπε ένας κυνηγός κάτι που μόνο ως ανέκδοτο μπορεί να ειπωθεί,Πως κυνηγούσε με εμπροσθογεμές παπιά. Επειδή βιαζόταν να τουφεκίσει,μήπως έχανε τα θηράματα, έριξε και με τον πυροβολισμό έφυγε μαζί και η βέργα. Στη συνέχεια,φυσικά,η βέργα τρύπησε σαν σούβλα δυο τρια πουλιά μαζί και η μπαρούτη τα έψησεκαι είναι έτοιμα για φάγωμα.
-------------
 Ο πεθερός μου και ένας φίλος του επιμένουν εδώ και χρόνια πως χτύπησαν ένα λαγό που για να γλιτώσει σκαρφάλωσε ψηλά στην κορυφή μιας ελιάς. Δηλαδή αντί να τρέξει ο λαγός,άρχισε να σκαρφαλώνει... 
---------
 Ενας φίλος μου είπε πως του ήρθε να κάνει την ανάγκη του στη φύση.Και εκεί που βρισκόταν σε μια ...δύσκολη κατάσταση, ψάχνοντας κάτι φυλλαράκια για την προσωπική του''υγιεινή'' έπιασε ένα λαγό με το χέρι και ένα δεύτερο με το άλλο. Μετά μου είπε ότι πυροβόλησε έναν τρίτο,αλλά δεν κατάλαβα ακριβώς με ποιό χέρι.
-------------
 Κάποιος φίλος επιμένει πως σε μια βαρυχειμωνιά,τα σκυλιά του φερμάρισαν και σήκωσαν μπεκάτσες στο προάυλιο της εκκλησίας Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη.
----------
 Και πήρα το δίκαννο και έριξα ταυτόχρονα τρείς τουφεκιές! Μα το δίκκανο ρίχνει μόνο δύο τουφεκιές. 
--------------
Ένας είπε,πως ο λαγός που έπιασε ζύγιζε πάνω από 10 κιλά. 
--------
Φίλε έπεσαν μπεκάτσες στα μέρη σου? Ου ου ου Γεμάτα τα κλαδιά στα δέντρα με μπεκάτσες. 
 ----------------
 Να είστε όλες και όλοι καλά,
 εντός και εκτός Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: