Μπαίνοντας στην Αγία Τριάδα οι φρεσκοψημένες νοστιμιές σε μπουγάτσα,πίτσα και τυρόπιτες θα μας οδηγήσουν στη Στάση.
Ο Νίκος Πολ.Καραμπάσης μαζί με την γυναίκα του Ευγενία εδώ και και 20 χρόνια δημιουργούν χειροποίτητες νοστιμιές με παραδοσιακές συνταγέςα πλέον αγνά υλικά.
Ο Νίκος ως ριψοκίνδυνος Γονιμιώτης το 1992 άνοιξε το πρώτο του μαγαζί στο κέντρο του Άργους. Με καμάρι μας λέει πως έμαθε τους Πελοπονήσιους να τρώνε μπουγάτσα και μάλιστα
και με δεύτερο μαγαζί στο Ναύπλιο.
Η αγάπη του Νίκου και της Ευγενίας για τους δικού τους ανθρώπους τους ανάγκασε να γυρίσουν στην Μακεδονία και να ανοίξουν το νέο τους μαγαζί. Η Στάση είναι ένας χώρος κοντά στη θάλλασσα της Αγίας Τριάδας με εύκολη πρόσβαση,που μπορείς ευχάριστα να απολαύσεις τις πολλές γεύσης μπουγάτσας αλλά παγωτά,αναψυκτικά και ποτά.
Νίκο και Ευγενία υγεία και καλές δουλειές να έχετε.
Να είστε όλες και όλοι καλά,
εντός και εκτός Ελλάδας.
ΥΣ
σε λίγο και το βίντεο παρασκευής της νόστιμης
Σερραικής μπουγάτσας.
2 σχόλια:
Θέλω το φορτηγάκι που φαίνεται στην πρώτη φωτό, γεμάτο με Σερραϊκά είδη, μπουγάτσες, ακανέδες, καβουρμάδες, μέλια(!) και.... O-rings!!!
Μπράβο Ανέστη, που προβάλλεις τους συμπατριώτες σου!!!
Καλή σου Μέρα!
Σταύρε
ο Νίκος είναι ο ειδικός και στα μεζεκλικια.Κάνε μια στάση στη''ΣΤΑΣΗ''
Δημοσίευση σχολίου