ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

Σάββατο, 22 Σεπτεμβρίου 2012

Φροντιστήριο για ιερόδουλες! Θεωρητική και... πρακτική κατάρτιση


 
Στη Βαλένθια της Ισπανίας φαίνεται πως έχουν πάρει πολύ ζεστά το επάγγελμα της ιερόδουλης, αφού με 100 ευρώ δίδακτρα, προσφέρουν θεωρητική (και πρακτική) κατάρτιση σε εκδιδόμενους άνδρες και γυναίκες που θέλουν να βελτιώσουν τις επαγγελματικές τους δεξιότητες.

 Με σύνθημα Trabaja Ya! (=Δουλειά τώρα!) και απόλυτη εχεμύθεια, η πρωτότυπη αυτή σχολή υπόσχεται σίγουρη επαγγελματική επιτυχία στον τομέα της επαγγελματικής πορνείας.
 Κατά τη διάρκεια των σεμιναρίων, οι μαθητές διδάσκονται τα βασικά του Kama Sutra καθώς και πως να χειρίζονται σεξουαλικά βοηθήματα , ενώ ενημερώνονται για τις καλύτερες στάσεις που θα ενθουσιάσουν τους πελάτες τους.
 Ήδη 95 άτομα έχουν εγγραφεί στα μαθήματα, ωστόσο η σχολή απειλείται με «λουκέτο» αφού ακτιβιστικές οργανώσεις εκφράζουν την έντονη δυσαρέσκειά τους και αντιτίθενται στη λειτουργία της,υποστηρίζοντας ότι προάγει την πορνεία ως εύκολη λύση σε περίοδο οικονομικής κρίσης.

 Από την πλευρά τους ωστόσο, οι αρμόδιες αρχές και οι εισαγγελείς δηλώνουν ότι δεν έχουν λόγο να παρέμβουν, αφού από νομικής απόψεως η σχολή είναι σωστή, γιατί δεν προσφέρει τις υπηρεσίες της σε ανήλικους, ούτε έχουν διαπιστωθεί περιπτώσεις μαστροπείας, αλλά όλοι οι μαθητές πηγαίνουν οικειοθελώς
Seleo.gr News
Η γνώση είναι δύναμη...λέμε.

 Να είστε όλες και όλοι καλά,
 εντός και εκτός Ελλάδας.

2 σχόλια:

zeidoron dtsoukas είπε...

Αμαν αυτοί οι ακτιβιστές,να μη δουν άνθρωπο να προκόψει!
Πάντως η πολιτεία τα βρήκε όλα νόμιμα,ο ΦΠΑ να πέφτει κι ας πάει και το παλιάμπελο.
Καλό Σαββατοκύριακο Ανέστη!

Anestis Ketsetzidis είπε...

Δημήτρη
πιστεύω πως για το δικό μας κράτος είμαστε μόνο ένας αριθμός ΑΦΜ για παραγωγή κρατικών εσόδων.
Δυστυχώς.
Χαιρετισμούς σε όλους.