ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

Εδώ είναι το σπίτι του κάθε ΑΕΚτζή! Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο της παρουσίασης της Αγιά Σοφιάς


ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΚΑΦΑΛΟΣ ΑΕΤΟΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ 

Ενωσίτες από τη Βόρεια Ελλάδα ανέλαβαν μία πρωτοβουλία για τη δημιουργία ενός ψηφιδωτού Δικέφαλου αετού, ο οποίος θα κοσμεί το νέο γήπεδο της Ένωσης στη Νέα Φιλαδέλφεια.  Πρόκειται για ένα έργο τέχνης, ένα χρυσοποίκιλτο Δικέφαλο που θα φιλοτεχνηθεί στο Άγιον Όρος!

Πρωτόγνωρα συναισθήματα δημιουργήθηκαν κατά την παρουσίαση του νέου γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια το βίντεο που δημιούργησε η ΑΕΚ! Το οπτικοακουστικό υλικό που αναπαράχτηκε στην Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση δημιούργησε ρίγη συγκίνησης και ενθουσιασμό σε όσους το παρακολούθησαν! Από τα μάτια των προσκεκλημένων πέρασαν συγκλονιστικές εικόνες από τη Μικρασιατική Καταστροφή, πώς οι πρόσφυγες έχτισαν το παλαιό γήπεδο και πώς εμείς θα δημιουργήσουμε τον νέο Ναό. Πρωταγωνιστής στο βίντεο ήταν ο Κώστας Βουτσάς, που σε ρόλο παππού εξηγούσε στον εγγονό του τί ζήσαμε σε αυτό το γήπεδο καί τί πρόκειται να ζήσουμε στο μέλλον.
Η ψηφιακή αναπαράσταση του γηπέδου, ήταν πραγματικά όλα τα λεφτά. Ένιωθες λες και ήσουν μέσα σε αυτό. Δεν μας πιστεύετε; Δείτε το βίντεο όπως το είδαμε και εμείς. Περιηγηθείτε μέσα σε αυτό αλλά και τους χώρους που θα δημιουργηθούν για τους οπαδούς!



ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


Υγεία να έχουμε και
τα καλύτερα έρχονται...

Να είστε όλες και όλοι καλά,
εντός και εκτός Ελλάδας.