ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

Cavo Tagoo και Kiku Cavo Tagoo



Το Ξενοδοχείο Cavo Tagoo, αρχιτεκτονικό στολίδι στο κυκλαδίτικο σκηνικό της κοσμοπολίτικης Μυκόνου, ξεπροβάλει κατάλευκο, σαν φυσική προέκταση του τοπίου που το περιβάλλει.
Χτισμένο αμφιθεατρικά σε μια εντυπωσιακή βραχώδη πλαγιά, βλέπει στο Αιγαίο Πέλαγος και στο νησί της Δήλου, που αχνοφαίνεται στο βάθος. Με την κομψότητα και την ομορφιά ενός πολύτιμου λίθου, το Cavo Tagoo μαγνητίζει τους ταξιδιώτες και τους οδηγεί να ανακαλύψουν τα μυστικά του.
Η ασυναγώνιστη αισθητική των χώρων του, δημιουργεί μια μοναδική ατμόσφαιρα στο εξωτικό lounge bar δίπλα στην πισίνα και το εντυπωσιακό κατάλευκο αναπαυτικό σαλόνι, στα ονειρεμένα δωμάτια και τις σουίτες με πισίνα και θέα στη θάλασσα, στο Spa Center και την Αίθουσα Γυμναστικής, στο εστιατόριο με τις ευφάνταστες γαστρονομικές προτάσεις.
Ένα ιδανικό περιβάλλον, που εξασφαλίζει άνεση στη διαμονή και διακριτικότητα στην εξυπηρέτηση, λίγα μέτρα από το κέντρο της Χώρας, σας καλωσορίζει στην κυκλαδική πλευρά της πολυτέλειας.

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ TAGOO ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ

Οι επισκέπτες του Cavo Tagoo ξεκινούν την ημέρα τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο με τον γευστικότατο πρωινό μπουφέ, που προσφέρεται εντός του εστιατορίου Tagoo, με θέα στην πισίνα.
Υπάρχει επίσης και η επιλογή a-la-carte, για εκείνους που θέλουν να απολαύσουν το πρωινό τους από την άνεση του δωματίου τους. 

GOURMET ΔΕΙΠΝΟ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ

Οι σεφ του Tagoo Restaurant δημιουργούν μοναδικά πιάτα από τη διεθνή και την ελληνική κουζίνα, που θα ικανοποιήσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους. Το διάσημο αυτό μυκονιάτικο εστιατόριο καινοτομεί με ευφάνταστες γεύσεις, φτιαγμένες με αγάπη, αλλά και τα φρεσκότερα και εκλεκτότερα υλικά. 
Ο συνδυασμός των θεϊκών γεύσεων, με το απαράμιλλο service και την εξαιρετική θέα εγγυώνται για μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία στο νησί των ανέμων. 
ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ 

ΔΙΑΣΗΜΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΥΚΟΝΟΥ

Η απαράμιλλη εξυπηρέτηση, η αξιόλογη λίστα κρασιών, η γευστική al fresco κουζίνα και η ανυπέρβλητη θέα στο Αιγαίο και τη Χώρα κάνουν σίγουρα το εστιατόριο του Cavo Tagoo ένα από τα πιο δημοφιλή του νησιού. 
Η έγκαιρη κράτηση είναι απαραίτητη για να δειπνήσετε στο Tagoo Restaurant και να απολαύσετε τις γαστρονομικές προτάσεις των βραβευμένων του σεφ.
Μουσική επιμέλεια απο την dj Lia

Αξίζει να κάντε κλικ παρακάτω και  να δείτε περισσότερα 
για την προσπάθεια κάποιων να προβάλουν τη χώρα μας 
στη υψηλή παγκόσμια αγορά  τουρισμού.


Να είστε όλες και όλοι καλά,
εντός και εκτός Ελλάδας.



Δεν υπάρχουν σχόλια: