ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

Η ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΟ ΤΟΡΟΝΤΟ

Με μεγαλοπρέπεια και πλήθος κόσμου, γιορτάστηκε και εφέτος η Εθνική εορτή της 28ης Οκτωμβρίου στο Τορόντο, υπό την αιγίδα της ελληνικής Κοινότητας Τορόντο και του Greektown on the Danforth BIA.

Η παρέλαση έγινε σήμερα, στις 25 Οκτωμβρίου, 2015) ξεκινώντας από το Eastern High School, 16 Phin Ave. (Donlands και Danforth), και καταλήγοντας στην οδό Broadview και Danforth.

Η παρέλαση ξεκίνησε περί την 1μμ, με τα μέλη των Οργανισμών και των Συλλόγων που έλαβαν μέρος, ντυμένους με τις παραδοσιακές ενδυμασίες, και κρατώντας Ελληνοκαναδικές σημαίες.


Στην εκδήλωση παρέστησαν, εκτός από τα πλήθη του κόσμου, και εξέχουσες προσωπικότητες της παροικίας.

Την Κοινότητα εκπροσώπησε ο κ. Νίκωνας Γεωργακόπουλος, ο Πρόεδρος του Greektown on the Danforth BIA, κ. Ντίνος Βοϊδονικόλας, ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδος στο Τορόντο κ. Α. Ιωαννίδης, ο Γεν. Πρόξενος της Κύπρου, η Δημ. Σύμβουλος κα Μαίρη Φραγγεδάκη, εκπρόσωποι της εκκλησίας, ο Πρόεδρος της Παμμακεδονικής κ. Κάρρας, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Κοινότητας, o Patrick Brown, Leader του PC κόμματος του Ontario, η ΜΡ Julie Dabrusin, και πολλοί άλλοι, Καναδοί και Έλληνες.

Δείτε φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση και στο τέλος το VIDEO

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
Credits: Peter Galiatsos
http://www.tgbnews.com/

Τελικά για να δούμε παρέλαση Ελληνική,
μάλλον  θα πρέπει να περάσουμε τον Ατλαντικό...

Να είστε όλες και όλοι καλά,
εντός και εκτός Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: