ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

Δευτέρα 10 Απριλίου 2017

Tην ανανέωση ακόμα μια χορηγικής συνεργασίας ανακοίνωσε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ, που ενημέρωσε για την συμφωνία της με την εταιρεία «ΑΦΟΙ ΚΕΤΣΕΤΖΙΔΗ Ο.Ε.».


Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:
Η Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με την εταιρεία «ΑΦΟΙ ΚΕΤΣΕΤΖΙΔΗ Ο.Ε.» η οποία συμμετέχει στο χορηγικό Πρόγραμμα της ομάδας μας ως «ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ».
Προφίλ ΑΦΟΙ ΚΕΤΣΕΤΖΙΔΗ Ο.Ε.
Ιδρύθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1992, από τον Ανέστη Κετσετζίδη και τον Αλέξανδρο Κετσετζίδη , κι έχει ως αντικείμενο την προμήθεια ειδών μηχανολογικής στεγανοποίησης / τσιμούχες – seals, packings, gaskets. Ωστόσο, οι ιδρυτές δραστηριοποιούνται στο ίδιο αντικείμενο, ήδη από το 1983.
Τα προϊόντα μας έχουν εφαρμογή στη στεγανοποίηση αξόνων περιστροφής, καθώς και υδραυλικών και πνευματικών κυλίνδρων, στη στεγανοποίηση αντλιών και βαλβίδων και γενικά σε οποιαδήποτε μηχανολογικής εφαρμογής στεγανοποίηση. Τα προϊόντα μας συναντώνται σε ένα μεγάλο πλήθος εφαρμογών. Ενδεικτικά αναφέρουμε:
μηχανήματα : αγροτικά, χωματουργικά, οδοποιητικά (όπως τρακτέρ, τσάπες, μπουλντόζες, αντλίες σκυροδέματα κ.α.)
βιομηχανίες : επεξεργασία μετάλλων, επεξεργασία ξύλου και χάρτου
βιομηχανίες πλαστικών ειδών, οικοδομικών υλικών
βιομηχανίες τροφίμων & ποτών, καθώς και φαρμακοβιομηχανίες
βιομηχανίες παραγωγής ενέργειας
Η εταιρεία μας εισάγει και διακινεί προϊόντα κορυφαίων οίκων . Μεταξύ αυτών αναφέρουμε:
MERKEL FREUDENBERG / ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ
SIMRIT / ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ
CORTECO / ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ – ΙΤΑΛΙΑΣ
NOK / ΙΑΠΩΝΙΑΣ
BURGMANN PACKINGS / ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ & ΙΡΛΑΝΔΙΑΣ
F.P. / ΙΤΑΛΙΑΣ
MFP/ ΑΜΕΡΙΚΗΣ
ATS / ΙΤΑΛΙΑΣ
GAPI / ΙΤΑΛΙΑΣ
Χαρακτηριστικό όλων των προϊόντων που διακινούμε είναι η πολύ υψηλή ποιότητα κατασκευής και η ασυναγώνιστη αντοχή και αξιοπιστία αυτών. Οι οίκοι που εκπροσωπούμε συνεργάζονται στενά με τις κορυφαίες εταιρείες κατασκευής μηχανολογικού εξοπλισμού, προκειμένου να παρουσιάσουν ό,τι το καλύτερο και πιο καινοτόμο προϊόν στον τομέα της στεγανοποίησης.
Δεν είναι τυχαίο ότι άνω των ¾ των παρεμβυσμάτων που είναι ήδη τοποθετημένα σε πλήθος μηχανών (Α’ τοποθέτηση), όταν αλλάζονται, διαπιστώνεται ότι είναι κατασκευής των συγκεκριμένων οίκων. Σκοπός μας είναι η άμεση και ολοκληρωμένη κάλυψη των αναγκών των πελατών και γι’ αυτόν τον λόγο διαθέτουμε σε STOCK μεγάλο εύρος κωδικών, ικανό να καλύψει και την πιο δύσκολη εφαρμογή.
Τα προϊόντα μας είναι πάντα των συγκεκριμένων επώνυμων και πλέον αναγνωρίσιμων οίκων, και πληρούν όλους τους αυστηρούς όρους αποθήκευσης, βάσει των STANDARDS κατά EN / DIN – ISO. Ταυτόχρονα, είμαστε σε θέση να εισάγουμε, σε πολύ σύντομο διάστημα, οποιοδήποτε προϊόν δε διαθέτουμε σε STOCK».
Αφοι Κετσετζίδη οε 
  Μοναστηρίου 275
ΤΚ 54628 Θεσσαλονίκη

Εισαγωγές-εμπορία
Τηλ.2310513577
2310513323
Fax 2310531253
Κατασκευές τσιμουχών-στεγανών
2310550770
www.seals@kets.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: