ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ
ΟΧΥΡΟ ΡΟΥΠΕΛ

ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ
ΚΟΥΦΟΝΗΣΙ

Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2010

Μπεν μαρί του πολυάσχολου




Το κρυσταλλωμένο μέλι είναι κάτι φυσιολογικό
χωρίς να επηρεάζει την ποιότητα και τη γεύση του.
Στο θέμα της ρευστοποίησης του μελιού αναφέρθηκε
και ο φίλος μελιΣάκης

Τώρα το χειμώνα που τα καλοριφέρ στα σπίτια μας δεν σβήνουν,
μας δίνουν μια καλή λύση με τα κρυσταλλωμένα μέλια.
Οι φωτογραφίες νομίζω δείχνουν τον απλό και τεμπέλικο
τρόπο ρευστοποίησης.
Αν τα βάζα μείνουν ένα βράδυ πάνω στα σώματα,το μέλι
λιώνει χωρίς η θερμοκρασία να περάσει το όριο των 50 βαθμών.
Κάπου κάπου ανακατεύουμε το μέλι με μια ξύλινη κουτάλα.


Πιστεύω πως αυτός ο τρόπος καλύπτει τις ανάγκες
του μικρού και ερασιτέχνη μελλισσοκόμου.

Να είστε όλες και όλοι καλά,
εντός και εκτός Ελλάδας.
(κλικ στις φωτο)

12 σχόλια:

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

MIΑ ΧΑΡΑ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.ΕΜΕΙΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΥΜΕ ΑΡΚΕΤΟ ΜΕΛΙ.
ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΒΡΑΔΥ:)))

J Bar είπε...

That's very interesting.
Sydney - City and Suburbs

Vaggelis είπε...

θα πρέπει να δοκιμάσω ένα από αυτά τα βαζάκια για να σου πω :). καλό σ.κ.

Φώτης Λαουτάρης είπε...

Εσκισε ο ΜελιΣάκης.
Ο τρόπος απίθανος

Phivos Nicolaides είπε...

Μέλι και να μην είναι καλό; Αποκλείετα! Καλό σαββατοκυρίακο.

evangelos naxios είπε...

Φοβερο!!!

Ανεστης Θ. Κετσετζιδης είπε...

JK O SKPOYTZAKOS
να συνεχίσετε να καταναλώνετε μέλι γιατί μόνο καλό κάνει.
Καλό σου βράδυ.

Ανεστης Θ. Κετσετζιδης είπε...

J BAR
THANKS ALOT AND HAVE A NICE DAY!

Ανεστης Θ. Κετσετζιδης είπε...

Βαγγέλη
το μέλι σε περιμένει.
Καλό σου βράδυ.

Ανεστης Θ. Κετσετζιδης είπε...

Φώτη
ο τρόπος ο δικό μου είναι του πολυάσχολου και του τεμπέλη.

Καλό σου βράδυ

Ανεστης Θ. Κετσετζιδης είπε...

Φοίβο
από το μέλι μόνο καλό βλέπουμε.
Βλέπεις μέλι?
είναι καλό.
Μέσα στη βδομάδα θα είμαι κάπου προς το Γάζωρο.
Καλό βράδυ στη Λευκωσία.

Ανεστης Θ. Κετσετζιδης είπε...

Ευάγγελε
σ'ευχαριστώ
καλό σου βράδυ.