Το κρυσταλλωμένο μέλι είναι κάτι φυσιολογικό
χωρίς να επηρεάζει την ποιότητα και τη γεύση του.
Στο θέμα της ρευστοποίησης του μελιού αναφέρθηκε
και ο φίλος μελιΣάκης
χωρίς να επηρεάζει την ποιότητα και τη γεύση του.
Στο θέμα της ρευστοποίησης του μελιού αναφέρθηκε
και ο φίλος μελιΣάκης
Τώρα το χειμώνα που τα καλοριφέρ στα σπίτια μας δεν σβήνουν,
μας δίνουν μια καλή λύση με τα κρυσταλλωμένα μέλια.
Οι φωτογραφίες νομίζω δείχνουν τον απλό και τεμπέλικο
τρόπο ρευστοποίησης.
Αν τα βάζα μείνουν ένα βράδυ πάνω στα σώματα,το μέλι
λιώνει χωρίς η θερμοκρασία να περάσει το όριο των 50 βαθμών.
Κάπου κάπου ανακατεύουμε το μέλι με μια ξύλινη κουτάλα.
μας δίνουν μια καλή λύση με τα κρυσταλλωμένα μέλια.
Οι φωτογραφίες νομίζω δείχνουν τον απλό και τεμπέλικο
τρόπο ρευστοποίησης.
Αν τα βάζα μείνουν ένα βράδυ πάνω στα σώματα,το μέλι
λιώνει χωρίς η θερμοκρασία να περάσει το όριο των 50 βαθμών.
Κάπου κάπου ανακατεύουμε το μέλι με μια ξύλινη κουτάλα.
Πιστεύω πως αυτός ο τρόπος καλύπτει τις ανάγκες
του μικρού και ερασιτέχνη μελλισσοκόμου.
Να είστε όλες και όλοι καλά,
εντός και εκτός Ελλάδας.
(κλικ στις φωτο)
του μικρού και ερασιτέχνη μελλισσοκόμου.
Να είστε όλες και όλοι καλά,
εντός και εκτός Ελλάδας.
(κλικ στις φωτο)
11 σχόλια:
MIΑ ΧΑΡΑ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.ΕΜΕΙΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΥΜΕ ΑΡΚΕΤΟ ΜΕΛΙ.
ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΒΡΑΔΥ:)))
θα πρέπει να δοκιμάσω ένα από αυτά τα βαζάκια για να σου πω :). καλό σ.κ.
Εσκισε ο ΜελιΣάκης.
Ο τρόπος απίθανος
Μέλι και να μην είναι καλό; Αποκλείετα! Καλό σαββατοκυρίακο.
Φοβερο!!!
JK O SKPOYTZAKOS
να συνεχίσετε να καταναλώνετε μέλι γιατί μόνο καλό κάνει.
Καλό σου βράδυ.
J BAR
THANKS ALOT AND HAVE A NICE DAY!
Βαγγέλη
το μέλι σε περιμένει.
Καλό σου βράδυ.
Φώτη
ο τρόπος ο δικό μου είναι του πολυάσχολου και του τεμπέλη.
Καλό σου βράδυ
Φοίβο
από το μέλι μόνο καλό βλέπουμε.
Βλέπεις μέλι?
είναι καλό.
Μέσα στη βδομάδα θα είμαι κάπου προς το Γάζωρο.
Καλό βράδυ στη Λευκωσία.
Ευάγγελε
σ'ευχαριστώ
καλό σου βράδυ.
Δημοσίευση σχολίου