ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

Σάββατο, 8 Μαΐου 2010

Χωρίς σεξ οι Ελληνίδες

Ωραίες, δυναμικές, με μία γρήγορη ματιά οι σύγχρονες Ελληνίδες φαίνεται να τα έχουν όλα… σχεδόν.
Τι τους λείπει;
Η ερωτική ζωή…
Σύμφωνα με έρευνα του Ανδρολογικού Ινστιτούτου και του Ινστιτούτου Σεξουαλικής Υγείας της Γυναίκας, το 69% των γυναικών και μάλιστα των νέων γυναικών δεν έχουν ερωτικό σύντροφο, άρα δεν έχουν σεξουαλική ζωή.
Μάλιστα στις γυναίκες από 25-34 ετών το ποσοστό αυτό φτάνει το 75%.
Επίσης, το 60% δηλώνει, ότι αναγκάζεται να καταφεύγει στην αυτοϊκανοποίηση, ενώ
το 22,4% των γυναικών έχει να κάνει σεξ από έξι μήνες έως και ένα χρόνο και το 17,4% απέχει από την ερωτική συνεύρεση από ένα έως δύο χρόνια.
Το 30% των γυναικών παραδέχονται, ότι δεν είναι μονογαμικές, ενώ περισσότερες από τις μισές από τις 400 γυναίκες, που έλαβαν μέρος στην έρευνα, δήλωσαν, ότι θα μπορούσαν να καταφύγουν σε φαρμακευτικές μεθόδους προκειμένου να βελτιώσουν τη σεξουαλική τους απόδοση.

Πιο "τυχερές" οι ώριμες και οι πληθωρικές

Το… αίμα τους πίσω, δείχνουν να παίρνουν οι πιο ώριμες και οι πιο "ζουμερές" γυναίκες, καθώς αποδεικνύονται πιο αποδοτικές στον ερωτικό τομέα, παρόλο, που δεν πληρούν τα κριτήρια της γυναίκας-μοντέλου.
Σύμφωνα με τους επιστήμονες, αυτό οφείλεται, όσον αφορά τις πιο ώριμες γυναίκες, στο ότι μετά την εμμηνόπαυση μειώνονται τα οιστρογόνα και αυξάνονται τα ανδρογόνα, ενώ ορμονική διάσταση των γυναικών με καμπύλες, είναι περισσότερο έτοιμη για καλύτερους οργασμούς.
Απόδειξη, τα ανατολικά ερωτικά πρότυπα, που δείχνουν πάντα γυναίκες πληθωρικές και όχι …ανορεξικές.

Στο μεταξύ η έρευνα, καταρρίπτει το μύθο, που θέλει τους άνδρες "να ερωτεύονται με τα μάτια και οι γυναίκες με τα αυτιά", γιατί οι γυναίκες σε έναν άνδρα κοιτάνε, όλα τα άλλα εκτός από τα… πνευματικά χαρίσματα.
Τα κριτήρια για την επιλογή των αρσενικών συντρόφων, λοιπόν, στηρίζονται στην εμφάνιση και συγκεκριμένα εξετάζονται εξονυχιστικά… οι γλουτοί, η πλάτη, τα πόδια το στέρνο και τα γεννητικά όργανα.

Επίσης, έδειξε, ότι οι γυναίκες και οι άνδρες αντιμετωπίζουν τα ίδια περίπου προβλήματα, όσον αφορά στη σεξουαλική δυσλειτουργία, κάτι, που αποδεικνύει, ότι τα δύο φύλα δε διαφέρουν και τόσο στη σεξουαλικότητά τους.
Μάλιστα, οι επιστήμονες, τονίζουν, ότι τα γονίδια, που ελέγχουν τη σεξουαλικότητά μας είναι ίδια στα δύο φύλα, όπως ίδιες είναι οι περιοχές του εγκεφάλου, που ελέγχουν τη σεξουαλική ορμή και φαντασίωση.

Τη έρευνα παρουσίασαν την Τετάρτη η επιστημονική ομάδα αποτελούμενη από τους Δρ. Κωνσταντίνο Κωνσταντινίδη, Πέτρο Δρέττα, Γιάννη Μουζάλα, Ελεάνα Ελευθερίου και Γιώργο Μποτονάκη .


Κοινές βιολογικές καταβολές

Πιο πλούσια σε αισθητήριες απολήξεις είναι τα γυναικεία γεννητικά όργανα, σε σχέση με τα αντρικά. Χαρακτηριστικά, η κλειτορίδα έχει 6.000 νευρικές απολήξεις ενώ το πέος "μόλις" 400, για αυτό η κλειτορίδα είναι το σημαντικότερο όργανο ηδονής.

Παράλληλα, η μαγνητική τομογραφία απέδειξε, ότι η κλειτορίδα λειτουργεί ως ένα "μικρό πέος " και μπορεί να έχει στύση, που αυξάνει το μέγεθός της κατά 108%, ενώ φαίνεται να διεγείρεται, όπως και το πέος, μέσω της οπτικής πρόκλησης.

Τέλος, καταρρίπτεται ο μύθος, που ήθελε τις ορμόνες της γυναίκας "υπεύθυνες" για την έλλειψη ερωτικής επιθυμίας, καθώς, η τεστοστερόνη είναι η κοινή και στα δύο φύλα ορμόνη, που ρυθμίζει τη σεξουαλική επιθυμία. Αυτό σημαίνει, ότι άνδρες και γυναίκες έχουν τις ίδιες βιολογικές καταβολές.
Ελευθεροτυπία
http://i-diadromi.blogspot.com/2010/04/69.html#more

Να είστε όλες και όλοι καλά,
εντός και εκτός Ελλάδας.

2 σχόλια:

markos aliprantis είπε...

Μπά σε καλό σου ρε Ανέστη τί σκαλίζειςς τώρα;;;;;;

Anestis Ketsetzidis είπε...

Μάρκο
το παρακάνω εε?