ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

ΜΕΚΕΔΟΝΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΛΛΑΔΑ

ΜΕΚΕΔΟΝΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΛΛΑΔΑ
ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Δευτέρα, 17 Μαΐου 2010

Η Ηράκλεια στη Γ' Εθνική!Ανέβηκε 3 σκαλιά πάνω κερδίζοντας την ομάδα του Καλαμπακίου με 3-0 και αποχαιρετώντας το Περιφερειακό Πρωτάθλημα, ο Μέγας Αλέξανδρος της Ηράκλειας πάει αναμφισβήτητος πρωτοπόρος στην μεγαλύτερη κατηγορία.

Στην Γ΄ Εθνική θα αγωνίζεται από του χρόνου ο Μέγας Αλέξανδρος μετά από μία εξαιρετική χρονιά.

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ-ΚΑΛΑΜΠΑΚΙ 3-0

Ο γηπεδούχος Μέγας Αλέξανδρος ήθελε έναν πόντο και πήρε τελικά ένα μεγάλο τρίποντο που τον ανακηρύσσει και τυπικά πρωταθλητή και τον φέρνει στην Γ΄ Εθνική, αφού ουσιαστικά ήταν πρωταθλητής από την περασμένη Κυριακή όταν και πήρε την μεγάλη νίκη μέσα στο Σουφλί.

Η ομάδα του Στέλιου Ρίζου προηγήθηκε μόλις στο 32ο δευτερόλεπτο με τον Ευθύμη Σιδηρόπουλο, στο 18΄ Μπογιατζής έκανε το 2-0 και το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Κουβελόγλου στο 88΄.

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ: Ταρατσούδης (34΄ Κουμής), Μαρίγκος, Νίρλας, Τσίκος, Βαλλιάνης, Μουσικάκης, Μεσέρδης (58΄ Ψαρρόπουλος), Κρυστάλλης, Σιδηρόπουλος (59΄ Τσαλπάζης), Μπογιατζής, Κουβελόγλου

ΚΑΛΑΜΠΑΚΙ: Πατσιάς, Τσιάρας, Κιτσικόπουλος, Καρυπίδης, Παντής, Τσόχας, Τζιβανάκης, Ξενίδης, Πασκαλίδης, Κωταϊδης (56΄ Παπακωνσταντίνου), Γρηγοριάδης

πηγήhttp://irakleia.com/modules.php?name=News&file=article&sid=2679

Μέγα Αλέξανδρε Καλές επιτυχίες να
έχεις στα σαλόνια της Γ'Εθνικής.

Να είστε όλες και όλοι καλά,
εντός και εκτός Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: