ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Ελπίδα και αγάπη απο την ΑΕΚ



Το κοινωνικό του πρόσωπο έδειξε το ποδοσφαιρικό τμήμα της ΑΕΚ επισκεπτόμενο την Ογκολογική Μονάδα Παίδων "Ελπίδα" το μεσημέρι της Τετάρτης.

Με επικεφαλής τον πρόεδρο της Ένωσης, Σταύρο Αδαμίδη, σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα παρευρέθη στο νοσοκομείο Παίδων "Αγία Σοφία", όπου σε μία κίνηση ανθρωπιάς προσέφερε, πέρα από τα δώρα, ελπίδα, χαρα και αγάπη στα παιδιά που νοσηλεύονται.

Πιο δημοφιλείς τόσο στο νεανικό όσο και στο... μεγαλύτερο σε ηλικία κοινό τους, απεδείχθησαν οι Μανόλο Χιμένεθ και Νάτσο Σκόκο, οι οποίοι δε σταμάτησαν να φωτογραφίζονται και να αποθεώνονται.

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ προχώρησε σε δηλώσεις κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, τονίζοντας αρχικά: "Η ΑΕΚ είναι μια ομάδα που έχει συνεχές πολιτιστικό και κοινωνικό έργο. Θέλουμε να είμαστε κοντά στα παιδιά που δίνουν μάχη και θα είμαστε εδώ για ό,τι χρειαστούν".

Από τη μεριά του ο Τραϊανός Δέλλας εκπροσωπώντας τους ποδοσφαιριστές είπε: "Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για τα παιδιά αυτά που δίνουν μία πολύ σημαντική μάχη.

Θέλω να ευχηθώ να έχουν την υγεία τους και με τη βοήθεια του Θεού να ξεπεράσουν όλα τα προβλήματά τους. Κουράγιο στις οικογένειές τους. Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχουν τέτοιες νοσοκομειακές εγκαταστάσεις και θέλω να συγχαρώ τη κα Μαριάννα Βαρδινογιάννη".

Τέλος κα Μαριάννα Βαρδινογιάννη δήλωσε: "Είμαστε χαρούμενοι που έχουμε εδώ την ΑΕΚ είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι βρίσκονται οι παίκτες και η ομάδα κοντά στα παιδιά τα οποία δίνουν μια τεράστια μάχη.

Η παρουσία σας εδώ μας εμψυχώνει, μας ενθαρρύνει και μια δίνει κουράγιο να συνεχίσουμε. Εδώ νοσηλεύονται πάνω από 100 παιδιά τα οποία θα πάρουν μεγάλο κουράγιο από την παρουσία της ΑΕΚ".

Να είστε όλες και όλοι καλά,
εντός και εκτός Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: