ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Ελληνικό επιχειρηματικό δαιμόνιο!!!


Έλληνας ομογενής έκανε σαμποτάζ σε αντιιπάλους ιδιοκτήτες πιτσαριών αφήνοντας ποντίκια στα καταστήματά τους

Ποντίκια «αμόλησε» σε καταστήματα ανταγωνιστών του ο ιδιοκτήτης μίας πιτσαρίας στην Πενσιλβάνια με σκοπό να τους σαμποτάρει.

Ο 47χρονος - ελληνικής καταγωγής όπως προδίδει το ονοματεπώνυμό του- Νικόλας Γαλιατσάτος από Upper Darby κοντά Φιλαδέλφεια κατηγορείται για κακοποίηση ζώων και άλλα αδικήματα. Ο Γαλιατσάτος συνελήφθη, όταν οι αστυνομικοί τον εντόπισαν να έχει ενα σάκκο γεμάτο ζωντανά ποντίκια σε ένα κενό της οροφής στην τουαλέτα της πιτσαρίας.

«Δεν είχαμε αντιμετωπίσει ξανά περιστατικό στο οποίο τα ποντίκια να γίνονται εργαλείο εγκλήματος. Πρόκειται για τροφική τρομοκρατία», δήλωσε ο αξιωματικός της αστυνομίας του Upper Darby.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, την Δευτέρα ένας άνδρας μπήκε στο κατάστημα «Verona Pizza» και ζήτησε να χρησιμοποιήσει το μπάνιο. Ο ιδιοκτήτης πρόσεξε τα ίχνη των παπουτσιών στην λεκάνη της τουαλέτας και είδε ότι έχει παραβιαστεί το πλαίσιο της οροφής. Πάνω από το πλαίσιο, ο ιδιοκτήτης εντόπισε έναν σάκκο. Φοβούμενος ότι περιέχει ναρκωτικά, το είπε σε δύο αστυνομικούς, οι οποίοι την ώρα εκείνη έτρωγαν στο κατάστημά του.

Λίγα λεπτά αργότερα, διαπιστώθηκε ότι μέσα στον σάκκο βρίσκονταν τρία λευκά ποντίκια. Οι αστυνομικοί παρακολούθησαν τον ίδιο άνδρα να πηγαίνει στην απέναντι πιτσαρία, πετώντας ένα σακί μέσα στον σκουπιδοτενεκέ της. Και σε αυτό το σακί οι αστυνομικοί βρήκαν πέντε ζωντανά ποντίκια κι ένα νεκρό.

Η αστυνομία ανέφερε επίσης ότι τα ποντίκια είχαν αγοραστεί από κατάστημα με κατοικίδια ζώα.

http://www.ethnos.gr/
Rhttp://www.seleo.gr/

Να είστε όλες και όλοι καλά,
εντός και εκτός Ελλάδας.

2 σχόλια:

glam είπε...

Μυαλό έχουμε γενικώς, απλά το χρησιμοποιούμε με λάθος τρόπο ......

Anestis Ketsetzidis είπε...

glam
και λάθος τόπο?
Καλό τριήμερο.