ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

Κυριακή, 10 Απριλίου 2011

Δεν κάνουν σεξ λόγω βάρους!


Μία στις δέκα γυναίκες δεν δέχεται να κάνει σεξ αν τα φώτα δεν είναι εντελώς σβηστά, ενώ μία στις δύο αποφεύγει την ερωτική επαφή λόγω ανασφάλειας για τα κιλά της!
Αυτά προκύπτουν από νέα δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε στη Βρετανία, μεταξύ 4.000 εθελοντών.
Το 29% των γυναικών που συμμετείχαν είπαν ότι
απεχθάνονται τόσο πολύ το σχήμα του σώματός τους, ώστε αποφεύγουν το σεξ, ενώ ένα άλλο 23% απέδωσαν την αποφυγή του σεξ στο ότι ντρέπονται να γδυθούν μπροστά στον σύντροφό τους.
Τα αντίστοιχα ποσοστά στους άντρες ήταν 8% και 11%.
Μία στις τρεις γυναίκες δε, δήλωσαν πως δεν κάνουν σεξ διότι απλούστατα δεν νιώθουν σέξι, ενώ το 32% είπαν πως το στρες είναι αυτό που έχει σκοτώσει την ερωτική τους ζωή.
Ο πιο συχνός όμως λόγος για τον οποίο δεν κάνουν σεξ, είναι η κούραση: το 72% των γυναικών είπαν πως νιώθουν τόσο κουρασμένες, ώστε το τελευταίο που τις απασχολεί είναι αν θα κάνουν σεξ ή όχι.
Η δρ Κάθριν Χουντ, λέκτορας ψυχοσεξουαλικής υγείας στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, εξήγησε πως οι περισσότερες νέες γυναίκες «ζουν υπό καθεστώς ασφυκτικής πίεσης για να ανταποκριθούν σε ένα μοντέλο τελειότητας το οποίο δεν είναι ρεαλιστικό – και αυτό, μοιραία πλήττει την αυτοεκτίμηση και την αυτοπεποίθησή τους».
Ακόμα μία στις δέκα γυναίκες είπαν πως θα ήθελαν να είναι πιο ευρηματικές στο κρεβάτι αλλά ντρέπονται για τις ατέλειες στο σώμα τους και έτσι δεν τολμούν να κουνηθούν.
Τέλος, το 6% εξάλλου δήλωσαν ότι κάνουν σεξ με τον σύντροφό τους επειδή είναι υποχρεωμένες να το κάνουν, άλλο ένα 6% είπαν πως έχουν βαρεθεί το σεξ με τον μόνιμο σύντροφό τους, ενώ το 19% δήλωσαν πεπεισμένες πως θα αυξανόταν η ερωτική τους διάθεση εάν είχαν περισσότερο χρόνο να διαθέσουν στον σύντροφό τους.


Να είστε όλες και όλοι καλά,
εντός και εκτός Ελλάδας.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Thank you for sharing the info. I found the details very helpful.

paxil