ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

Πέμπτη, 2 Αυγούστου 2012

Φυλαχτείτε ,έρχονται λυσσάρες τουρίστριεςΜία στις πέντε νεαρές γυναίκες θα κάνουν σεξ χωρίς προφυλάξεις στις φετινές τους καλοκαιρινές διακοπές ενώ τέσσερις στις δέκα το έχουν προαποφασίσει πριν καν μπουν στο αεροπλάνο! 
Σύμφωνα με μία νέα βρετανική δημοσκόπηση, οι τέσσερις στις δέκα γυναίκες ηλικίας κάτω των 30 ετών θεωρούν πως είναι πολύ πιο πιθανό να κάνουν σεξ χωρίς προφυλάξεις όσο βρίσκονται μακριά από την πατρίδα τους, παρά όταν βρίσκονται στο σπίτι τους.
 Η μία στις δέκα, όμως, είπαν πως πιθανότατα θα κάνουν σεξ χωρίς προφυλάξεις με έναν εντελώς άγνωστό τους άντρα ή με κάποιον που γνώρισαν στη διάρκεια των διακοπών. 

Και το χειρότερο: ένα άλλο 13% προγραμματίζουν να κάνουν σεξ χωρίς προφυλακτικό πριν καν μπουν στο αεροπλάνο για να αρχίσουν τις διακοπές τους! 
Στη δημοσκόπηση, την οποία πραγματοποίησε το διαδικτυακό ιατρικό και φαρμακευτικό site DrFox.co.uk, συμμετείχαν 2.000 γυναίκες. 
«Όσα είπαν οι εθελόντριες είναι ιδιαιτέρως
ανησυχητικά», δήλωσε ο ιδρυτής της ιστοσελίδας δρ Τόνι Στιλ. «Αλλά είναι ακόμα πιο σοβαρό το ότι υπάρχει κόσμος που προγραμματίζει να κάνει σεξ χωρίς προφυλακτικό στη διάρκεια των διακοπών του. 

 Οι άνθρωποι που γνωρίζουμε στις διακοπές μας είναι εντελώς άγνωστοι και το να κάνουμε σεξ μαζί τους χωρίς προφυλακτικό είναι σαν να προσπαθούμε να κολλήσουμε κάποιο σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα. 

Είτε είναι κανείς στο σπίτι ή στο εξωτερικό, είτε 18 ή 55 χρονών, πρέπει να κάνει σεξ με προφυλακτικό». 

 Η δημοσκόπηση αποκάλυψε επίσης ότι μεγάλο ποσοστό των νεαρών γυναικών αντιμετωπίζουν με μεγάλη αφέλεια το θέμα των σεξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων.

 Στην πραγματικότητα, μία στις τρεις είπαν ότι παρασύρονται από τη στιγμή και ξεχνούν να χρησιμοποιήσουν προφυλακτικό, ενώ η μία στις πέντε δήλωσαν ότι πιστεύουν πως οι ερωτικοί σύντροφοι που θα γνωρίσουν «δεν θα έχουν τίποτα». 

 Το 18% εξάλλου είπαν ότι συχνά είναι πολύ μεθυσμένες για να σκεφτούν το θέμα της προφύλαξης και το 8% ότι απλούστατα δεν τους αρέσει να κάνουν σεξ με προφυλακτικό.

 Ένα ακόμα πιο χαλαρό 12% είπαν ότι θα ασχοληθούν με το θέμα της προφύλαξης αν και όταν έρθει η ώρα.

 Επιπλέον, πάνω από μία στις δέκα γυναίκες είπαν ότι ντρέπονται να ανοίξουν συζήτηση για τα προφυλακτικά όταν βρίσκονται με έναν νέο ερωτικό σύντροφο και αυτό δεν ίσχυε μόνον για τις νεαρές εθελόντριες, αλλά και για όσες είχαν υπερβεί τα 30 τους χρόνια. 
 «Τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα, αλλά και οι ανεπιθύμητες κυήσεις, είναι πολύ σοβαρά θέματα για να τα αντιμετωπίζει κανείς ελαφρά τη καρδιά», τόνισε ο δρ Στιλ. 
«Οι συνέπειες της μη χρήσης προφυλακτικού είναι τεράστιες – και αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάει κανείς – άντρας ή γυναίκα».


Να είστε όλες και όλοι καλά,
εντός και εκτός Ελλάδας.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: