ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Λογοθεραπεύτρια στην Ηράκλεια και Σιντική



Υπάρχουν πολλά πολλά επαγγέλματα που μας συγκινούν αλλά όταν αγωνίζεσαι με μικρά παιδιά τότε το επάγγελμα αυτομάτως γίνεται κοινωνικό έργο. 
 Η χριστίνα Τερζοπούλου με έδρα την Τριάδα Σερρών καλύπτει όλη την περιοχή τω δήμων Ηράκλειας και Σιντικής σε όσα παιδιά έχουν ανάγκη την βοήθεια για λόγο, ομιλία και φωνή. 

 Να είστε όλες και όλοι καλά,
 εντός και εκτός Ελλάδας.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γιατί αφιλοκερδώς το κάνει η κυρία και αυτόματα το έργο της είναι κοινωνικό;

evangelos naxios είπε...

καλημέρα συμμαθητή,θέλω επώνυμα να απαντήσω στον ανώνυμο φίλο,όχι πληρώνεται....μετά από 8-10 μήνες,ενώ έχει πληρώσει την εφορία(το κράτος)την στιγμή που το κράτος της οφείλει δεδουλευμένα.
Την ίδια στιγμή η "δουλειά της έχει φέρει καρπούς.....

Γνωρίζεις φίλε ανώνυμε κανένα επάγγελμα-λειτούργημα χωρίς μισθό???

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή κατα την γνώμη σου όλοι οι δάσκαλοι,παιδίατροι και λογοθεραπευτές επιτελούν κοινωνικό έργο λόγω τίτλου και μόνο;Αυτό είναι το κριτήριο;Το ότι γράφεις επώνυμα δεν σου προσθέτει ούτε σου αφαιρεί πόντους.Όσο για το υπόλοιπο περι απληρωσιάς ούτε αυτό αποτελεί κριτήριο για να πούμε πως η φίλη σου επιτελεί κοινωνικό έργο.Κάντε απλά την διαφήμιση για την δουλειά της φίλης σας και αφήστε τα βαρύγδουπα περι κοινωνικού έργου.Άλλωστε αυτή ήταν η αντίρρησή μου και όχι ο επαγγελματισμός της φίλης σου!

Anestis Ketsetzidis είπε...

Ανώνυμε-η
αυτά τα''επαγγέλματα''των ιδιωτών που διαμορφώνουν λόγο και προσωπικότητες είναι για γερούς χαρακτήρες και όχι για άτομα του 8ώρου και της λούφας.
Αν για σένα όλα τα επαγγέλματα είναι λεφτά δεν μου πέφτει λόγος και δε σε σχολιάζω.Εσύ τι πρόβλημα έχεις με την παραπάνω ανάρτηση?Μήπως είσαι συνάδελφος?