ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

Μια υπέροχη γιορτινή ανθοδέσμη χρωμάτων στην καρδιά της Danforth

Περνώντας απόψε από την διασταύρωση των οδών Danforth και Logan, δεν μπόρεσα να μην σταματήσω και να απολαύσω το πανέμορφο θέαμα.
Ένας κήπος με χρώματα, στην καρδιά της Danforth, την καρδιά του Ελληνισμού.
Το Greek Town of the Danforth - BIA, και με προτεργάτη τον πρόεδρό του κ. Ντίνο Βοϊδονικόλα, για ακόμη μια χρονιά, προετοιμάζεται για το "MARCH OF THE SANTAS", κάνοντας την πανέμορφα ανθοστολισμένη πλατειούλα που φιλοξενεί τις προτομές του Μεγάλου Αλεξάνδρου, σαν μια ανθοδέσμη από πολύχρωμα φώτα και λουλούδια.

Βλέποντας όλη αυτή την προσπάθεια, την τόσο όμορφη και προσεγμένη δουλειά, το μεράκι και τον ζήλο τόσων ανθρώπων να προσπαθούν πάντοτε για κάτι το όμορφο, για κάτι που να μας εξυψώνει ως Έλληνες στα μάτια των υπολοίπων συμπολιτών μας, έρχονται στο νου μας οι μίζερες και ύπουλες προσπάθειες κάποιου, που δεν μπορεί να χαίρεται με όλα αυτά. Κάποιου, που η χαρά του όλη είναι να αμαυρώνει οτιδήποτε καλό και όμορφο πετυχαίνουν οι άλλοι, και περισσότερο, αν αυτοί οι άλλοι είναι η ελληνική Κοινότητα, και το Greek Town of the Danforth BIA.

Ο απλός κόσμος της παροικίας αυτής, ξέρει πολύ καλά να εκτιμά και να επιβραβεύει το όμορφο και το ηθικό, όπως ξέρει και να τιμωρεί τους διχαστές και αλήτες.


Απολαύστε την υπέροχη δουλειά σε ένα σύντομο σε διάρκεια βίντεο:
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Να είστε όλες και όλοι καλά,
εντός και εκτός Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: