ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

Δευτέρα, 7 Νοεμβρίου 2016

Η ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ ΣΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΟΥ ''ΟΧΙ''


ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 30 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΗΛΙΟΛΟΥΣΤΗ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΗ ΜΕΡΑ ΕΓΙΝΕ Η ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΗ ΕΤΗΣΙΑ ΜΙΚΡΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΑΓΙΑΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΤΑΘΑΚΕΙΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΟΑΛΒΑΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΟΝΤΕΡΟ ''ΟΧΙ'' ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ ΜΕΤΑΞΑ.
ΤΕΛΕΣΤΗΚΕ ΔΟΞΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟΝ ΝΑΟ,ΟΠΟΥ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΝΤΙΩΝ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΤΙΜΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΠΟΥΣ ΤΟΥ 40.


ΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΝΙΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΙΜΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΞΥΔΑΚΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ,Ο ΠΑΤΟΥΛΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ,ΟΙ ΠΡΟΞΕΝΟΙ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ,Ο ΝΙΚΟΣ ΓΚΑΤΖΟΓΙΑΝΝΗΣ,ΓΝΩΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ''ΕΛΕΝΗ'' Η ΟΠΟΙΑ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ,Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ,ΠΕΤΡΟΣ ΓΑΛΑΤΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ. 

ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΚΑΙ ΛΑΒΑΡΑ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ ΚΥΜΑΤΙΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΣΤΟΡΙΑ.
ΟΙ ΕΚΛΕΚΤΟΙ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
ΑΠΟ ΔΕΞΙΑ Ο ΠΡΟΞΕΝΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΥΤΡΑΣ,Ο ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΠΑΠΑΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ,Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΝΙΚΟΛΑΟΣ  ΞΥΔΑΚΗΣ,Ο ΠΕΤΡΟΣ ΓΑΛΑΤΟΥΛΑΣ,Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΤΟΥΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΓΚΑΤΖΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ.


ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΚΛΕΨΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΤΟΥΛΗ,ΜΑΡΙΝΑ ΣΤΑΥΡΑΚΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΙ ΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΗΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ.
ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΕΦΑΝΩΝ ΣΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΗΡΩΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΟΝΤΙΩΝ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ ''ΚΟΜΝΗΝΟΙ''


ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ, ΠΕΤΡΟ ΓΑΛΑΤΟΥΛΑ.ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΝΤΙΩΝ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ ''ΚΟΜΝΗΝΟΙ'' ΧΟΡΕΨΑΝ ΚΑΙ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.


ΑΦΩΣΙΩΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥΣ Ο ΠΑΤΟΥΛΗΣ ΚΑΙ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ.


ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ ΕΚΑΝΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΙ,ΚΑΙ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΤΟΥΛΗΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ.


Ο ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΓΚΑΤΖΟΓΙΑΝΝΗΣ ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ ΤΟΥ ΕΠΟΥΣ ΤΟΥ 40.


ΤΟ ΣΤΑΘΑΚΕΙΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΕΜΑΤΟ ΑΠΟ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ.

ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: