ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

Τετάρτη 12 Μαΐου 2010

28χρονος πέθανε από τσίμπημα μέλισσας

Στην θλίψη έχει βυθιστεί το χωριό Μάλτα Μεσσηνίας από τον θάνατο ενός 28χρονου, που έχασε τη ζωή του μέσα σε λίγα λεπτά από το τσίμπημα μιας μέλισσας!!! Ο Πέτρος Μηλιώνης...
από τη Μάλτα είχε πάει χθες με φίλους του σε χωριό που βρίσκεται κοντά στο Οίτυλο. Εκεί τον τσίμπησε μια μέλισσα, αλλά κανείς δεν περίμενε την τραγική κατάληξη. Ο 28χρονος υπέστη αλλεργικό σοκ και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Κέντρο Υγείας της περιοχής, αλλά δυστυχώς δεν κατέστη δυνατόν να επανέλθει. Η είδηση του θανάτου του έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στην μικρή κοινωνία της Μάλτας και στα γειτονικά χωριά, καθώς κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι ένα νέο παιδί γεμάτο ζωντάνια έφυγε τόσο ξαφνικά και τόσο άδικα.

www.thebest.gr/news/index/viewStory/16180
http://troktiko.blogspot.com/2010/05/28_78.html


Τραγικό...

Να είστε όλες και όλοι καλά,
εντός και εκτός Ελλάδας.

3 σχόλια:

Phivos Nicolaides είπε...

Θλιβερό, πάρα πολύ τραγικό για τον ίδιο και τους γονείς του.

π. Σπυρίδων Κωνσταντής είπε...

Κρίμα...το δηλητήριο της μέλισσας δεν είναι απλή υπόθεση(έχω κάνει σχετική ανάρτηση)Δεν διευκρινίζεται πως ακριβώς δέχθηκε το τσίμπημα ο άτυχος συνάνθρωπος αλλά για ακόμη μια φορά αποδεικνύεται η σοβαρότητα του αλλεργικού επεισοδίου.Κουράγιο στη οικογένεια του & ας είναι ανάλαφρη η ψυχή του.

Anestis Ketsetzidis είπε...

Φοίβο
Σπύρο
να σας πώ πως πρωτομαγιά κάναμε στο νοσοκομείο Σερρών,μετά από τσίμπημα μέλισσας στην γυναίκα μου,για δεύτερη φορά σε ένα χρόνο.
Δύσκολα τα κεντρίσματα,όταν ο οργανισμός είναι αλλεργικός.
Το αδικοχαμένο παλλικάρι καλό παράδεισο να έχει,και καλή δύναμη στους δικούς του.