ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

Σάββατο, 30 Οκτωβρίου 2010

Θα παντρευτεί μια γυναίκα που περιμένει το 16 παιδί της!


Στη Βρετανία τον χαρακτηρίζουν ως τον πιο γενναίο άνδρα. Και πως να μήν είναι όταν μετά το γάμο θα ζει σε ένα σπίτι με άλλα 13 άτομα!


Οταν η Τζόαν ερωτεύτηκε τον Γκρέγκ είχε χωρίσει απο τον επι 22 χρόνια σύζυγό της, είχε όμως και 15 παιδιά απο τα οποία τα 11 ζούν μαζί της. Αυτό όμως δεν πτόησε τον Γκρέγκ ο οποίος τη ζήτησε σε γάμο, γνωρίζοντας επίσης τα έξοδα που θα καλείται να καλύψει για όλους αλλά και για το νέο μέλος που θα προστεθεί στην οικογένεια, αφού η Τζόαν περιμένει το 16ο παιδί.

Για την ακρίβεια ο Γκρέγκ και η Τζόαν θα πρέπει να δαπανούν κάθε μήνα 1.500 ευρώ μόνο για το φαγητό και τεράστια ποσά για ρουχισμό και... πάνες. Τον Γκρέγκ όμως φαίνεται να μήν τον νοιάζει. Οπως λέει δεν θέλει να αναλάβει το ρόλο του πατέρα αλλα ελπίζει να γίνει φίλος με τα παιδιά της Τζόαν και να κερδίσει την εμπιστοσύνη τους.

Οι βρετανικές εφημερίδες τον χαρακτηρίζουν ώς τον πιο γενναίο άνδρα της Αγγλίας. Και μάλλον δεν έχουν άδικο αν σκεφτεί κανείς οτι πλυντήριο ρούχων λειτουργεί 56 φορές το μήνα και ο φούρνος ανάβει 35 φορές την εβδομάδα για ισάριθμα διαφορετικά φαγητά.

Να είστε όλες και όλοι καλά,
εντός και εκτός Ελλάδας.

2 σχόλια:

Phivos Nicolaides είπε...

Φοβερά γενναίο το παιδί...

Anestis Ketsetzidis είπε...

Φοιβο
όντως,σπάνια γενναιότητα.