ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

Παρασκευή, 29 Οκτωβρίου 2010

Η ΑΕΚ στο πλευρό των παιδιών

">

Η ΠΑΕ ΑΕΚ, τα τέσσερα τελευταία χρόνια, βρίσκεται σταθερά στο πλευρό της Εταιρείας Ψυχοκοινωνικής Υγείας του Παιδιού και του Εφήβου (ΕΨΥΠΕ), θέλοντας να στηρίξει τις υπηρεσίες της.

Έχει δημιουργήσει από πέρυσι το σποτ της τηλεφωνικής Γραμμής-Στήριξης 116 111, με τη συμμετοχή των ποδοσφαιριστών της, το οποίο παίζεται ως κοινωνικό μήνυμα στους τηλεοπτικούς σταθμούς και φέτος, βοηθώντας χιλιάδες παιδιά να γνωρίσουν την υπηρεσία και να βρουν λύσεις στα προβλήματά τους. Σε συνέχεια των ενεργειών της δημιούργησε ένα κοινό stand με τα pins της ΑΕΚ και της ΕΨΥΠΕ, το οποίο υπάρχει ήδη στα AEK Shops. Τα έσοδα από τις πωλήσεις θα διατεθούν στην Ε.Ψ.Υ.Π.Ε.

Η ΕΨΥΠΕ στα είκοσι χρόνια λειτουργίας της, έχει δημιουργήσει ένα δίκτυο υπηρεσιών για παιδιά και εφήβους με προβλήματα ψυχικής υγείας.

Ο Ξενώνας Παιδιών «Μελία», το Κέντρο Ημέρας «Ωρίωνας», οι τηλεφωνικές συμβουλευτικές γραμμές, Γραμμή-Σύνδεσμος 801-801 1177, για γονείς/εκπαιδευτικούς/ειδικούς ψυχικής υγείας και η Γραμμή-Στήριξης 116 111 για παιδιά/εφήβους είναι μερικές από τις υπηρεσίες της Ε.Ψ.Υ.Π.Ε. Παράλληλα αναπτύσσει Εκπαιδευτικά Προγράμματα για νέους επαγγελματίες στο χώρο της Ψυχικής Υγείας, ενώ συντονίζει το Ερευνητικό Διακρατικό Πρόγραμμα ΔΑΦΝΗ για την ενδοσχολική βία.

Μπράβο ΑΕΚ!!!

Να είστε όλες κι όλοι καλά,
εντός και εκτός Ελλάδας.

2 σχόλια:

IxNiLaTiS είπε...

Επιτέλους.
Καιρός ήταν οι ποδοσφαιρικές ομάδες να προσφέρουν κάτι ουσιαστικό στον συνάνθρωπο εκτός από "θέαμα".
Μακάρι να ακολουθήσουν και άλλες ομάδες το παράδειγμά της.
Μπράβο.

Anestis Ketsetzidis είπε...

Παναγιώτη
τα τελευταία χρόνια κάτι φαίνεται να αλλάζει στη συμπεριφορά των ποδοσφαιρικών Α.Ε.
με τους ανεγκέφαλους τι γίνεται?