ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

Επιτέλους ξεκίνησε η ανάπτυξη!!!2.500 άνεργοι ζητούν δουλειά σε ταινίες πορνό!!


Στις εταιρείες παραγωγής ταινιών πορνό στρέφονται μέσα στην απόγνωσή τους χιλιάδες άνεργοι νέοι. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Τύπου της Κυριακής», στα συρτάρια των ελληνικών εταιριών παραγωγής πορνό έχουν γεμίσει με βιογραφικά ανδρών και γυναικών που διεκδικούν ένα ..ρολάκι, στην ανάγκη τους να καλύψουν χρέη και έξοδα που τους πνίγουν.
Όπως αποκαλύπτουν οι ιδιοκτήτες τέτοιου τύπου εταιριών τον τελευταίο χρόνο έχουν δεχτεί 2.500 αιτήσεις από... φιλόδοξους και κυρίως απελπισμένους πορνοστάρ, που θέλουν άμεσα να εργαστούν, γιατί δεν «βγαίνουν».

Ακόμα και φοιτήτριες, που έχουν δει το χαρτζιλίκι τους να μειώνεται στέλνουν βιογραφικό, ενώ από την λίστα δεν λείπουν και παντρεμένες γυναίκες!

«Μια δοκιμή θα σας πείσει ότι είμαι ο κατάλληλος άνθρωπος για αυτή τη θέση. Από τη φωτογραφία που σας στέλνω μπορείτε να δείτε κάποια προσόντα μου. Ένας......
επιπλέον λόγος για να με διαλέξετε είναι ότι θα βοηθήσετε έναν άνδρα που έμεινε άνεργος στα 35», γράφει σε email που έλαβε γνωστή εταιρία πορνό.

Η συντριπτική πλειοψηφία των αιτούντων είναι Έλληνες και όχι αλλοδαποί, ενώ οι μισθοί στα «καλά μαγαζιά» ξεκινούν από 1.000 και φτάνουν τα 3.000 και τα 4.000 χιλιάρικα σε πολλές περιπτώσεις. Πάντως, υπάρχουν και εταιρίες που είναι τελείως αφερέγγυες, οι οποίες ανοίγουν για κανένα μήνα και μετά βάζουν «λουκέτο». Σε αυτά τα γραφεία η αμοιβή αγγίζει τα 200 ευρώ το γύρισμα.
Οι ενδιαφερόμενοι/ες περνούν από… συνέντευξη, στην οποία μιλούν για την πρότερη ερωτική τους ζωή, ενώ στην συνέχεια προβάλλουν για αρκετή ώρα τα ανατομικά τους προσόντα. Όσοι ή όσες ζητούν να παίξουν πλάτη απορρίπτονται. Στην συνέχεια υποβάλλονται σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί ότι είναι υγιείς.


Να είστε όλες και όλοι καλά,
εντός και εκτός Ελλάδας.

4 σχόλια:

KANTHAR0S είπε...

Νόμιζα ότι είμαστε ήδη πρωταγωνιστές σε πορνό και μάλιστα σκληρό. Και πληρώνουμε για τη συμμετοχή μας.

ILIAS KETS NY είπε...

ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΠΡΩΤΟ!

Anestis Ketsetzidis είπε...

KANTHAROS
μάλλον εννοείς σε παθητική στάση?

Anestis Ketsetzidis είπε...

Ηλία
το sex δεν έχει χρώμα...