ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Για νέα καριέρα στο Γκουάμ



Πόσοι από εμάς δεν έχουμε φτάσει σε σημείο να συχτιριάσουμε, τουλάχιστον μία φορά τη δουλειά την οποία κάνουμε; Η απάντηση είναι κανένας. Λίγο πολύ όλοι κάποτε έχουμε δυσανασχετήσει με την δουλειά που κάνουμε. Ο Tzertzelos σας βρήκε τη λύση.


Η δουλειά που αρμόζει σε κάθε άντρα, είναι η ακόλουθη. Στο δυτικό μέρος του Ειρηνικού Ωκεανού και αρκετά κοντά στην Ινδονησία, υπάρχει μία αυτοδιοικούμενη χώρα, η οποία ανήκει στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, αλλά διέπεται από δικούς της νόμους.

Αυτή η χώρα ονομάζεται Γκουάμ. Στη χώρα αυτή υπάρχει λοιπόν υφίσταται το τέλειο επάγγελμα, αυτό του ΔΙΑΚΟΡΕΥΤΗ. Ναι καλά ακούσατε του διακορευτή. Όποιος ασκεί το συγκεκριμένο επάγγελμα-λειτούργημα. Γυρνά στα 541 τετραγωνικά χιλιόμετρα στα οποία εκτίνεται η χώρα με σκοπό να διακορεύει (κοινώς να ξεπαρθενιάζει) νεαρές κοπέλες έναντι αμοιβής.

Αυτό γίνεται, γιατί σύμφωνα με τους νόμους του Γκουάμ, απαγορεύεται στις παρθένες κοπέλες να παντρεύονται. Γενικότερα για να παντρευτεί μία κοπέλα στο Γκουάμ πρέπει να έχει στην κατοχή της πιστοποιητικό διακόρευσης!!! Ο Tzertzelos λοιπόν σας αφήνει και κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του.

Υ. Γ.
Πωλείται σπίτι λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων ή ανταλλάσετε με καλύβα στο Γκουάμ


Να είστε όλες και όλοι καλά,
εντός και εκτός Ελλάδας.

2 σχόλια:

Φώτης Λαουτάρης είπε...

Ενσημα κολάνε ;

Anestis Ketsetzidis είπε...

Φώτη
χάρηκα για την γνωριμία,αλλά
γιατί προχθές στο τραπέζι δεν έδωσες παρών???