ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

Ρώσοι ψαράδες έγιναν κανίβαλοι για να επιβιώσουν!

Η είδηση προκαλεί ανατριχίλα. Θυμίζει λίγο την τραγωδία των Άνδεων. Δυο ψαράδες στη Ρωσία αγνοούνταν από τον Αύγουστο. Βρέθηκαν μετά από μήνες και όλα δείχνουν πως αναγκάστηκαν να γίνουν κανίβαλοι για να επιβιώσουν.




Τέσσερις φίλοι ξεκίνησαν να πάνε για ψάρεμα τον περασμένο Αύγουστο. Λίγες μέρες μετά, εξαφανίστηκαν. Οι δυο από τους τέσσερις, εντοπίστηκαν πριν από λίγες μέρες, στα τέλη Νοεμβρίου, κοντά στον ποταμό Σουτάμ, σε απόσταση 250 χιλιομέτρων από την κοντινότερη πόλη, το Νεριούγκρι.

Οι δυο διασωθέντες είπαν ότι σε κάποιο σημείο, χωρίστηκαν οι δρόμοι τους με τους δυο φίλους τους. Και είπαν ότι επέζησαν στην τάιγκα τρώγοντας βρύα και λειχήνες.


Όμως τα ρωσικά ΜΜΕ δημοσίευσαν μια πληροφορία, σύμφωνα με την οποία οι δύο ψαράδες έφαγαν τους συντρόφους τους για να κρατηθούν στη ζωή!

Οι ρωσικές αρχές διέταξαν έρευνα για ανθρωποκτονία.

"Ανευρέθησαν τμήματα από ανθρώπινο σώμα που έφεραν ίχνη βίαιου θανάτου" κοντά στον ποταμό Σουτάμ, στη νότια περιοχή της Γιακουτίας στην βορειο-ανατολική Σιβηρία, όπου βρέθηκαν οι δύο ψαράδες, αναφέρεται σε ανακοίνωση της επιτροπής.

"Διεξάγεται έρευνα για ανθρωποκτονία", ανέφερε πηγή των τοπικών αρχών χωρίς να κάνει λόγο για κανιβαλισμό.

newsit.gr

Να είστε όλες και όλοι καλά,
εντός και εκτός Ελλάδας. 

2 σχόλια:

vlaxos sotirios είπε...

η πίνα θολώνει το μυαλό,μπορει να συμβει και αυτο σε παρομιες καταστασεις....

Anestis Ketsetzidis είπε...

Σωτήρη
καλώς ήρθες,το blog σου το ΄΄κρέμασα''στους φίλους μελισσοκόμους.