ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

Πέμπτη 28 Αυγούστου 2008

International Six Days Enduro (ISDE) 2008


International Six Days Enduro (ISDE) 2008
28 Αυγούστου 2008, 13:16


Το κορυφαίο μοτοσυκλετιστικό γεγονός, το International Six Days Enduro (ISDE) 2008, διεξάγεται από την 1 μέχρι τις 6 Σεπτεμβρίου στην Ελλάδα. Οι Ολυμπιακοί Αγώνες των μοτοσυκλετών τύπου Enduro θα μετατρέψουν σε πρωτεύουσα του μηχανοκίνητου αθλητισμού, τις Σέρρες, καθώς περισσότεροι από 450 αθλητές από 33 διαφορετικές χώρες από τις 5 ηπείρους θα ριχτούν στη μάχη των μεταλλίων, την ώρα που 300 εθελοντές - κριτές θα ζήσουν από κοντά την αγωνία, την ένταση και τη δράση. Πάνω από 2.500 θεατές Έλληνες και ξένοι αναμένεται να παρακολουθήσουν τη γιορτή της μοτοσυκλέτας.
Η μεγαλύτερη εκδήλωση τού κόσμου παγκοσμίως σε μηχανοκίνητο spor εχει απο μηδεν εως καθόλου προβολή απο τα μεγάλα αθηναικά ΜΜΕ.Ενω αν ερχόταν κάποιος γραφικός ξένος με τη μηχανή του θα γινότανε πρώτο θέμα παντού.Ντροπη σας κυριοι τής Αθήνας,ντροπή σας.
Μπορει τήν διαμαρτυρία αυτή να μήν έχει μεγάλη αναγνωσιμώτητα αλλά σιγουρα εκφράζει τόν κόσμο τού ακριτικού νομού Σερρών κάι οχι μόνο.

2 σχόλια:

markos aliprantis είπε...

Φίλε πιστεύω ότι δεν έχεις δίκιο(χωρίς να θέλω να υπερασπιστώ τους δημοσιογράφους των Αθηνών)γιατί είδα με τα μάτια μου και άκουσα συνεντεύξεις από τον νομάρχη τον δήμαρχο και τον πρόεδρο της λέσχης.Μάλιστα αναφέρθηκαν και στον πολύ κόσμο που θα πάει και το πρόβλημα που είχαν μέχρι να τους τακτοποιήσουν στα ξενοδοχεία της πόλης.

Anestis Ketsetzidis είπε...

Ναι έτσι είναι Μάρκο ,μέχρι χτές μόνο ενα κανάλι από τα Πανελλήνιας εμβέλειας έκανε ρεπορτάζ.Η συγκεκριμένη διοργάνωση έχει παγκόσμιο χαρακτήρα και δεν έχει ουτε το 10% της προβολής του ραλλυ της ΔΕΘ η της αναβασης της Ριτσωνας.Μακαρι απο σήμερα να αρχίσουν τήν προβολή τής διοργάνωσης και να με διαψεύσουν ευχάριστα.