ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟΥ''ΜΕΛΙΣΣΑ''



Ο Α.Σ. Φαέθων διοργανώνει εκδήλωση πολεμικών τεχνών, φιλανθρωπικού χαρακτήρα, στο κλειστό στάδιο Στρεμπενιώτη. Σκοπός της εκδήλωσης είναι, παράλληλα με την παρουσίαση των πολεμικών τεχνών, να ενισχυθεί το έργο της Στέγης Παιδικής Προστασίας «Η ΜΕΛΙΣΣΑ». 
Σε συνεργασία με την ΕΦΕΟΖΖ θα διοργανωθούν φιλικοί αγώνες Ju Jutsu. 
Τέλος, το πρόγραμμα περιλαμβάνει ανοιχτά μαθήματα πολεμικών τεχνών και αθλημάτων όπως Ninjutsu, Ju Jutsu, Aikido και Brazilian Jujutsu. 


  Δελτίο Τύπου 17/09/2012 

Την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21.00, ο νέος και πολλά υποσχόμενος σχεδιαστής Γιώργος Ζέτης θα παρουσιάσει τις πρόσφατες δημιουργίες του σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί για την ενίσχυση του Ορφανοτροφείου Θηλέων «Μέλισσα», στο Bar-Restaurant «Maison Crystal» στη Θεσσαλονίκη. 
Τα σχέδια του Γιώργου Ζέτη φέρνουν έναν αέρα ανανέωσης και φαντασίας στο χώρο της μόδας.
 Επηρεασμένος από τις διακοσμητικές λεπτομέρειες της αρχιτεκτονικής του Antonio Gaudi κατά την περίοδο της Art Nouveau, τολμά να χρησιμοποιήσει έντονα χρώματα και σχέδια καθώς και αντισυμβατικά υλικά προβάλλοντας ωστόσο το γυναικείο σώμα και τονίζοντας τη θηλυκότητα. 

Συνεργάτης του σε αυτή τη μοναδική προσπάθεια είναι ο γνωστός σχεδιαστής χειροποίητων υποδημάτων Dress2impress , Ιωάννης Γιαμουρίδης, οι δημιουργίες του οποίου θα συνοδεύσουν τα ρούχα της επίδειξης. 

Το όλο εγχείρημα θα ντύσει μουσικά το συγκρότημά “The Secret” νικητές του διαγωνισμού Eurovoice 2010, οι οποίοι θα διασκεδάσουν το κοινό με τις Dance και Club Rock επιτυχίες τους. 
Τη διοργάνωση και την επικοινωνία της εκδήλωσης έχει αναλάβει η Epi-Direct ΛΗΔΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Να είστε όλες και όλοι καλά,
εντός και εκτός Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: