ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

Χανιά: Ντροπή! Έκλεψαν την προτομή του ήρωα πιλότου, Κώστα Ηλιάκη

 


Απίστευτο και όμως αληθινό. Άγνωστοι έκλεψαν τον προτομή του ήρωα Χανιώτη πιλότου Κώστα Ηλιακή που έχασε τη ζωή του σε αερομαχία πάνω από την Κάρπαθο το Μαϊο του 2006! Ερωτηματικά και έκπληξη προκαλεί η κλοπή (!) της προτομής του ήρωα πιλότου που έχασε τη ζωή του υπερασπιζόμενος την εδαφική ακεραιότητα της χώρας. Σύμφωνα με το flashnews άγνωστοι αφαίρεσαν την προτομή του που βρικόταν επί της οδού Ακρωτηρίου ενώ οι αστυνομικές αρχές ήδη πραγματοποιούν έρευνες για να εντοπίσουν τους δράστες του πρωτοφανούς περιστατικού.

 






Ο σμηναγός Κώστας Ηλιάκης έπεσε εκτελώντας αναχαίτιση τουρκικών αεροσκαφών που σε σχηματισμό μάχη επιχείρησαν αεροφωτογράφηση των βάσεων της Κρήτης.

Στις 23 Μαϊου του 2006 πάνω από το Καρπάθιο Πέλαγος ο ήρωας Ηλιάκης ενεπλάκη σε κλειστή αερομαχία με τουρκικά F16 που είχαν αναλάβει το ρόλο προστασίας των φωτογραφικών F4.

Ένας από τους Τούρκους πιλότους επιχείρησε δολοφονικό ελιγμό κινήθηκε εναντίον του αεροσκάφους του Σμηναγού και το εμβόλισε με αποτέλεσμα ο ήρωας πιλότος να χάσει τη ζωή του υπερασπιζόμενος την εδαφική ακεραιότητα της χώρας.



Και φυσικά ποτέ δε θα διαβάσουμε πως 
πειράχτηκε κάποια προτομή ανθέλληνα και
θολοκουλτουριάρη που έδρασε ακόμα
και εκτός Ελλάδας.  
 
Να είστε όλες και όλοι καλά,
εντός και εκτός Ελλάδας. 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η προτομη κλαπηκε για τον χαλκό της και οχι για τις δηθεν ιδεες που εκφράζει