ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

Τρίτη 17 Αυγούστου 2010

ΤΑ ΔΕΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΡΕΚΟΡ ΤΟΥ ΣΕΞ

Το μεγαλύτερο πέος, ο μεγαλύτερος κόλπος, το μεγαλύτερο όργιο. Είναι μόο μερικά απο τα περίεργα παγκόσμια ρεκόρ που ανακαλύψαμε με θέμα το σεξ!!!!

XXL



Σίγουρα θα μου πείτε: «έχουμε δει και μεγαλύτερα!». Δεκτό. Αλλά ο Jonah Falcon το πήγε για μέτρημα κι έτσι κατέχει το ρεκόρ του μεγαλύτερου πέους. Τις μετρήσεις έκανε ο Dr. Robert Dickinson και, όπως κατέγραψε, έχει μήκος 34 εκατοστά και περίμετρο 16. Ο Falcon έγινε γνωστός όταν εμφανίστηκε στο ντοκιμαντέρ «Private Dicks: Men Exposed» το 1999. Το 2003, το περιοδικό Rolling Stone του κάνει αφιέρωμα και το 2006 το Channel 4 της Αγγλίας γυρίζει ντοκιμαντέρ για εκείνον με τίτλο: «The World's Biggest Penis». Στη συνέχεια δέχτηκε αρκετές πιέσεις για να μπει στη βιομηχανία της πορνογραφίας, μιας και έχει τελειώσει δραματική σχολή, αλλά το αρνήθηκε λέγοντας ότι αυτός θα ήταν ο εύκολος δρόμος.

Θα σου ‘ρθει κόλπος



Το ρεκόρ για τον μεγαλύτερο κόλπο ανήκει στην σκοτσέζα γίγαντα Anna Swan(1846-1888). Δεν έγινε ποτέ μέτρηση του κόλπου της, αλλά το ρεκόρ προέκυψε μετά από μαθηματικούς υπολογισμούς. Το 1879 γέννησε ένα τεράστιο μωρό(δεν μας κάνει εντύπωση, μιας και ο άντρας της ήταν γίγαντας), δυστυχώς όμως δεν επέζησε της γέννας. Το μωρό βγήκε με το κεφάλι του, το οποίο είχε διάμετρο 48 εκατοστά. Υπολόγισε ότι σ’ ένα φυσιολογικό τοκετό η διαστολή του κόλπου είναι περίπου 10 εκατοστά. Η μετρήσεις δικές σου.

Εκσπερμάτωση εις μήκος

Όχι δεν πρόκειται για καινούριο άθλημα. Ο Horst Schultz όμως κατέχει το ρεκόρ της «μακρύτερης» εκσπερμάτωσης. Κατάφερε να εκσπερματώσει σε απόσταση 6 μέτρων! Κατέχει βέβαια και το ρεκόρ της «ψηλότερης» με το σπέρμα του να φτάνει περίπου τα 4.5 μέτρα, αλλά και της ταχύτερης εκσπερμάτωσης με ταχύτητα ρεκόρ 16,3 χιλ/ώρα.

Μιλάμε για δύναμη

Μπορείς να φανταστείς μια γυναίκα να σηκώνει βάρη χρησιμοποιώντας τον… κόλπο της; Η 42χρονη Tatiata Kozhevnikova το κάνει και μάλιστα κατέχει θέση και στο βιβλίο Guinness για τον άθλο της. Κατάφερε να σηκώσει μια μπάλα 14 κιλών χρησιμοποιώντας μόνο τους μυς του κόλπου της. Όπως έχει δηλώσει η ίδια, όλα ξεκίνησαν μετά τη γέννα της, όταν ο κόλπος της χαλάρωσε αρκετά. Τότε διάβασε σε κάτι βιβλία ότι στην αρχαιότητα οι γυναίκες αντιμετώπιζαν αυτό το πρόβλημα κρεμώντας ξύλινες μπάλες. Κι αυτό ήταν μόνο η αρχή.

Πόρνη-γιαγιά

Είναι η μεγαλύτερη σε ηλικία πόρνη που εργάζεται ακόμα. Ζει και εργάζεται στην Ταιβάν και είναι γνώστη με το ψευδώνυμο «η γιαγιά». Και η ηλικία αυτής; 82 ετών. Όπως έχει δηλώσει μπήκε στο κουρμπέτι πριν 40 χρόνια μετά το θάνατο του συζύγου της. Και εργάζεται ακόμα χρεώνοντας 10 φορές λιγότερα χρήματα από τις νεότερες του επαγγέλματος.

Όργια!

Τέτοιο όργιο δεν το ‘χες φανταστεί. Για κατακτήσουν το ρεκόρ του μεγαλύτερου οργίου, συγκεντρώθηκαν 250(!) ζευγάρια για να κάνουν σεξ στον ίδιο χώρο. Το ρεκόρ αυτό έλαβε χώρα στην Ιαπωνία, σε μια τεράστια αποθήκη, με επαγγελματίες φωτογράφους ν’ αποθανατίζουν τη στιγμή. Παρά την ταμπέλα του οργίου, τα ζευγάρια έκαναν σεξ μόνο μεταξύ τους και είχαν τον απόλυτο συγχρονισμό στις κινήσεις τους.

Ο Αυνάν

Και φυσικά πρόκειται για το ρεκόρ αυνανισμού. Το 2009 στο World Masturbate-a-thon του Σαν Φρανσίσκο, ο Masanobu Sato κέρδισε τον τίτλο, αφού αυνανιζόταν για 9 ώρες και 58 λεπτά. Ο Sato πήγε στην Αμερική μόνο και μόνο για τον διαγωνισμό, με σκοπό να σπάσει το προηγούμενο ρεκόρ του, 9 ώρες και 33 λεπτά. Άραγε κάνει καθημερινή προπόνηση;

Gang Bang

Το 2004 η αμερικανή πορνοστάρ Lisa Spar-xxx συμμετείχε σ’ ένα πολύ περίεργο διαγωνισμό που διεξήχθη στην έκθεση Eroticon 2004 στην Πολωνία. Και το θέμα του διαγωνισμού ήταν ποιά θα πάει με τους περισσότερους άντρες μέσα σε μία μέρα. Η Sparx έκανε σεξ με 919 άντρες, ξεπερνώντας κατά πολύ τα ρεκόρ του 2002 και του 2003 που ήταν 646 και 759 αντίστοιχα.

Γυναίκα-κουνέλα

Είναι η Valentina Vassilyeva από την Ρωσία. Μαζί με τον αγρότη σύζυγό της έκαναν ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά 69 παιδιά. Από το 1725 μέχρι το 1765 γέννησε 27 φορές. Αναρωτιέσαι πως προκύπτουν τα 69 παιδιά; Γέννησε 16 φορές δίδυμα, 7 φορές τρίδυμα και 4 φορές τετράδυμα. Το γεγονός είναι καταγεγραμμένο από το 1783 που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό «The Gentleman's Magazine».

Πατέρας στα γεράματα

Ο ινδός Nanu Ram Jogi έγινε ο γηραιότερος μπαμπάς στον κόσμο. Σε ηλικία 90 ετών, η πέμπτη κατά σειρά σύζυγός του γέννησε το 21ο παιδί του. Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι δεν θυμάται ακριβώς τον αριθμό των παιδιών που έχει αποκτήσει συνολικά με τις πέντε συζύγους του. Θυμάται με σιγουριά να έχει 12 γιούς, 9 κόρες και 20 εγγόνια. Δηλώνει πάντως ότι θα σταματήσει να κάνει παιδιά μόλις φτάσει 100 χρονών. Και μετά σου λένε ότι χαλάει ο κουβάς.

men24.gr
Seleo.gr News

Να είστε όλες και όλοι καλά,
εντός και εκτός Ελλάδας.

2 σχόλια:

VAD είπε...

Κρατάω μικρό καλάθι,
πες τ'αμερικανακια να κοψουν κάτι με τα δήθεν ρεκόρ!

Την καλημέρα μου,Ανέστη...

Anestis Ketsetzidis είπε...

VaD
πιο ρεκόρ δε σου άρεσε?
καλά 5.02,καλό ρεκόρ κι αυτό.
Καλό απόγευμα Βασίλη.