ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

επειδή κάποιοι δεν κατάλαβαν τι ακριβώς είναι "σεξουαλική κακοποίηση"

Κάποιοι, ζαλισμένοι από το βομβαρδισμό ειδήσεων δεν κατάλαβαν τι ακριβώς έκανε ο 41χρονος Αλβανός, με το 11χρονο κοριτσάκι από τη Βουλγαρία. Επειδή τα γεγονότα είναι ανατριχιαστικά και δεν μπορούν να ειπωθούν δημόσια, θα προσπαθήσουμε πολύ σχηματικά να δώσουμε να καταλάβουν ακόμη και οι μεγαλύτεροι υπερασπιστές του (ναι! υπάρχουν και τέτοιοι, επειδή ο δράστης ήταν Αλβανός! Αυτό ξεσήκωσε -λανθασμένα- κάποιους, οπότε οι επαγγελματίες "αντιρατσιστές" για να ξεχωρίσουν από το πλήθος, ψελλίζουν δικαιολογίες για τα αδικαιολόγητα).
Λοιπόν:
Ο ανωμαλάρας έβαλε το κοριτσάκι που έπαιζε μόνο του σε μια...

πρασιά στις 12,30 το βράδυ περίπου, στο αυτοκίνητό του. Το κακοποίησε σεξουαλικά (εδώ είναι η φρίκη που αποκρύπτουν οι λέξεις. Θα σας πούμε μόνο ότι βρέθηκε σπέρμα του στο σώμα του παιδιού...να μη συνεχίσουμε...). Κλείστε τα μάτια, πηγαίνετε στον τόπο του γεγονότος, δείτε μέσα από το παράθυρο του αυτοκινήτου. Μπείτε στην ψυχή της έντρομης κοπέλας. Σκεφτείτε, πώς ακριβώς βρέθηκε το σπέρμα στο σώμα....
Αφού τη σκότωσε ψυχολογικά, ο σουπερ-ανωμαλάρας, ακούστε τι έκανε:
(σκεφτείτε πρώτα, πόσο τρομαγμένη ειναι η κοπέλα, έτοιμη να πεθάνει από αιμοραγία και τρόμο) -την πέταξε ζωντανή, ναι, την πέταξε ζωντανή μέσα σε ένα πηγάδι, στις 1.30 τα ξημερώματα.
Έχετε δει ποτέ πηγάδι; Σκύψατε ποτέ πάνω από πηγάδι; Μπορείτε να καταλάβετε πώς αισθάνεται κάποιος που βρίσκεται σε ένα πηγάδι 5 μέτρα βαθύ, στο απόλυτο σκοτάδι, ξέροντας ότι δεν θα τον βγάλουν ποτέ;
Κλείστε τα μάτια και ξανασκεφτετείτε: ένα βιασμένο κοριτσάκι που πονάει φρικτά μέσα σε ένα πηγάδι, στην ερημιά, στις 2 τα μεσάνυχτα, ολομόναχο.
Μπείτε στην ψυχή του. Προσπαθήστε να νιώσετε όπως ένιωθε.
Και σε λίγο πέθανε, μη αντέχοντας όλες τις κακουχίες. Τη βρήκαν στις 5.05 το πρωί.
...
Κι όμως, για να πάρουν θέση κάποιοι στο ριγκ "ρατσιστές-αντιρατσιστές", (δεν υπάρχει καμιά κατηγορία από τις δύο στην πραγματικότητα), προσπαθούν να βρουν ελαφρυντικά!
Ενώ κανείς δεν διαφοροποιεί το έγκλημα λόγω της εθνικότητας του δράστη. Ακριβώς τα ίδια ισχύον για κάθε τέτοιο ανωμαλάρα. Μόνο που τόσο σκληρό έγκλημα δεν ξανάγινε.


σχόλιο mygonimo
μετά από τέτοια κακουργήματα,

μήπως πρέπει να ξαναδούμε την
επιστροφή της θανατικής ποινής?

Να είστε όλες και όλοι καλά,
εντός και εκτός Ελλάδας.

2 σχόλια:

markos aliprantis είπε...

Άκουσες το νέο;Τον έβαλαν φυλακή και την ώρα που προαυλιζόντουσαν οι φυλακισμένοι κάποιοι τον πλάκωσαν στις κλωτσιές(υπάρχει και ο νόμος της φυλακής)μετά πήγαν να τον βοηθήσουν κάποιοι ομοεθνείς του και έγινε χαμός.Το αποτέλεσμα ήταν να μεταφερθούν στο νοσοκομείο τραυματισμένοι 4 φυλακισμένοι.Αυτό είπαν στις ειδήσεις.Θυμάσαι αυτόν τον τύπο που βίασε το παιδί του πρίν μερικά χρόνια και έκλαιγε στο μνήμα του ενώ το είχε σκοτώσει ο ίδιος;έέ μετά από λίγο καιρό τον αυτοκτόνησαν και καλά του έκαναν.

Anestis Ketsetzidis είπε...

Μάρκο
ακόμα και οι πιό σκληρές φυλακες,έχουν τον κώδικα της ψυχής.
Μάλλον για τον Δουρή αναφέρεσαι.
Σήμερα διάβασα πως η Ελβετία ζητάει να αλλάξει το νόμο και να επαναφέρει τη θανατική ποινή.