ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

Χιού Χέφνερ καλεί Σέριλ

Έχει σπάσει τα τηλέφωνα ο Χιού Χέφνερ για να πείσει την Σέριλ Κόουλ να κάνει το τολμηρό βήμα. Να γδυθεί, να φωτογραφηθεί και να κάνει τους αναγνώστες να ανατριχιάσουν. Εκείνη λέει όχι ακόμη



Το κόλπο γκρόσο θέλει να κάνει ο Χιού Χέφνερ προσφέροντας ένα εκατομμύριο δολάρια στην Σέριλ Κόουλ για να την δούμε γυμνή τους επόμενους μήνες από το Playboy.

Ο Χίου που στα 84 του έχει γδύσει τις ομορφότερες γυναίκες του κόσμου και που τα κουνελάκια ανεβάζουν τη λίμπιντο κάθε άνδρα δεν το βάζει κάτω θέλοντας άλλη μια φορά να αποδείξει ότι είναι ένας playboy και λατρεύει τα καλλίγραμμα μωρά.

Η 27χρονη Σέριλ σύμφωνα με δημοσίευμα της Ντέιλι Στάρ έχει γίνει εμμονή για τον Χίου ο οποίος θέλει να μας την προσφέρει όπως την γέννησε η μανούλα της.

Το τέλειο κορμί της, η ιδιόμορφη προφορά της, οι καμπύλες της που προκαλούν ίλιγγο είναι τα στοιχεία αυτά που οδήγησαν τους υπεύθυνους του περιοδικού να της προσφέρουν τόσα χρήματα για να γδυθεί για μας.

Ένας φίλος της επισήμανε στη Ντέιλι Στάρ "Η Σέριλ είναι απίστευτα κολακευμένη από την προσφορά, αλλά είναι ριζικά αντίθετη στο να ποζάρει γυμνή για ένα περιοδικό".

Σέριλ μην μας απογοητεύσεις..
NEWS247.gr


Να είστε όλες και όλοι καλά,
εντός και εκτός Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: