ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

Χυμός Λεμονιού-10000 φορές ισχυρότερος από τη Χημειοθεραπεία?


Ο Χυμός του Λεμονιού είναι 10.000 φορές ισχυρότερος από τη Χημειοθεραπεία και σκοτώνει 11 ειδών Καρκινογόνα Κύτταρα! Σας το μεταφέρω απλά. Όσοι είναι του ιατρικού κλάδου ή γνωρίζουν αντίστοιχα, ας τους το μεταδώσουν. Ίσως να υπάρχει αλήθεια και σκοπιμότητα ταυτόχρονα… Οι ωφελιμότητες του λεμονιού. Το λεμόνι, είναι ένα θαυματουργό προϊόν στο να σκοτώνει τα καρκινογόνα κύτταρα. Είναι 10.000 φορές ισχυρότερο από τη χημειοθεραπεία, γιατί δεν το αποδεχόμαστε αυτό;
Διότι υπάρχουν οργανισμοί που ενδιαφέρονται να ανακαλύψουν μια συνθετική ουσία, που να τους επιτρέπει να αποκτήσουν κέρδη φανταστικά!

Για αυτό και από τώρα μπορείς προκαταβολικά να βοηθήσεις έναν φίλο που το χρειάζεται, επιτρέποντάς του να πληροφορηθεί ότι του είναι χρήσιμο να πιει χυμό λεμονιού για την πρόληψη της ασθένειας. Η γεύση του είναι ευχάριστη και φυσικά δεν προξενεί τις φοβερές επιδράσεις της χημειοθεραπείας. Και εφόσον έχει την δυνατότητα να το πράξεις, φύτεψε μια λεμονιά στον κήπο σου. Όλα τα μέρη του είναι ωφέλιμα. Την επόμενη φορά που επιθυμείς να πιεις χυμό, ζήτα φυσικό χυμό λεμονιού χωρίς συντηρητικά. Πόσα άτομα πεθαίνουν ενώ το μυστικό αυτό παραμένει φυλαγμένο, με καχυποψία, ώστε να μη θέσει σε κίνδυνο τα κέρδη εκατομμυρίων των μεγάλων φαρμακευτικών επιχειρήσεων!


Κάντε κλίκ εδώ http://www.ftiaxno.gr/2010/10/10000.html
και διαβάστε όλη την ανάρτηση.

Πηγή ανάρτησης από το εξαιρετικό blog
ΦΤΙΑΧΝΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ

Να είστε όλες και όλοι καλά,

εντός και εκτός Ελλάδας.

2 σχόλια:

Επόπτης είπε...

Πολύ ωραίο.
Μου έλεγε ο Πατέρας μου όταν ήμουν σε μικρή ηλικία να ρίχνω λεμόνι στο ψητό κρέας και όταν τον ρωτούσα γιατί εκείνος μου έλεγε ότι έτσι πρέπει. Δεν ήξερε τον λόγο αλλά όμως του είχαν μάθει ότι κάνει καλό.
Όταν ανακατεύτηκα με την διατροφή έμαθα λοιπόν ότι το λεμόνι το ρίχνουμε μετα το ψήσιμο του κρέατος , λαχανικών κλπ γιατί δεν επιτρέπει την ανάπτυξη των ελευθέρων ριζών που δημιουργούνται με το κάπνισμα και το κάψιμο της εξωτερικής επιφάνειας του τροφίμου , ώστε να σχηματίσουν καρκινικά κύτταρα.
Στα ωμά τρόφιμα το ρίχνουμε για να σκοτώσουμεμύκητες,βακτήρια,μικρόβια που τυχόν υπάρχουν πάνω τους πριν την κατανάλωση και στα όσπρια για να γίνει απορρόφηση του σιδήρου λόγω της μεγάλης περιεκτικότητάς του σε βιταμίνη C
Πολλαπλές οι χρήσεις του.
Να είσαι καλά Ανέστη καινα δούμε τι άλλη πάσα θα μου δώσεις

Anestis Ketsetzidis είπε...

Φώτη
σ'ευχαριστώ για τις χρήσιμες πληροφορίες που προσθέτεις.
Έρχεται κι άλλο θέμα που θα σ'αρέσει.
Καλά να είσαι φίλε μου.