ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

Η κυρία ήθελε...σκληρό σέξ στο φέρετρο

Ο 40χρονος φίλος της, σίγουρα είχε φανταστεί αλλιώς την πρώτη τους νύχτα...

Εκείνη μια εντυπωσιακά 35άρα, καλλιεργημένη, καλοντυμένη και... ολίγο σνομπ. Εκείνος ένας 40χρονος εργένης που κατάφερε να κλέψει την καρδιά της. Μετά τα πρώτα ραντεβού, της έκανε την πρόταση να περάσουν μια νύχτα μαζί και εκείνη, που αρχικά τον είχε σε απόσταση, δέχτηκε. Του είπε ότι θα τον περίμενε στο σπίτι της. Ο 40χρονος ετοιμάστηκε και σίγουρα όταν ξεκινούσε από το σπίτι του, δύσκολα φανταζόταν τα όσα θα ακολουθούσαν...

Εκείνη θα τον περίμενε στην κρεβατοκάμαρα και γι’ αυτό, όπως του είχε πει, μόλις θα χτυπήσει το κουδούνι του διαμερίσματός θα ακούσει μια ψαλμωδία που διαρκεί λίγα λεπτά και αμέσως θα σπρώξει την πόρτα που ανοίγει αυτόματα. Ο 40χρονος πήγε στο σπίτι, πάτησε το κουδούνι, άκουσε την ψαλμωδία και μπήκε μέσα, όπου παντού έκαιγαν λιβάνια και κεριά.

Οταν πήγε στην κρεβατοκάμαρα είδε τη γυναίκα γυμνή μέσα σε ένα φέρετρο! Ο 40χρονος άλλαξε χίλια χρώματα και έτρεξε να φύγει. Η πόρτα όμως ήταν κλειδωμένη και από τις φωνές τρόμου σήκωσε στο πόδι όλη τη γειτονιά. Τότε η 35άρα βγήκε από το φέρετρο, ξεκλείδωσε και ο 40χρονος έγινε καπνός.

Η υπόθεση αποτελεί κεντρικό θέμα συζήτησης στην τοπική κοινωνία, αφού κανείς δεν είχε καταλάβει τις σεξουαλικές διαστροφές της 35χρονης. Μιας γυναίκας που ήθελε σεξ μέσα σε φέρετρο, με μια άκρως «ανατριχιαστική» μουσική, η οποία, σύμφωνα με τις μαρτυρίες των παρτενέρ της, δεν είναι άλλη από τις ψαλμωδίες της νεκρώσιμης ακολουθίας.

Newsit.gr

σχόλιο mygonimo
..............

Να είστε όλες και όλοι καλά,
εντός και εκτός Ελλάδας.

4 σχόλια:

zeidoron dtsoukas είπε...

Φοβερή ιστορία Ανέστη.Εξοικείωση με το θάνατο αλλά ο βλάξ το 'βαλε στα πόδια!Να είσαι καλά,καλή εβδομάδα!

VAD είπε...

Άιντεεεε!1!Ο ΑΠΟΥΡΩ θα έλεγε,
"θα μας χάσ'η θιός,αρέ πιδί!:)))

Anestis Ketsetzidis είπε...

Δημήτρη/Ζειδωρον
καλά με τέτοιο ντεκόρ που να κάνει κούκου!
Θα κάνει καιρό να κελαιδίσει ο άτυχος άντρας.
Καλό σου βράδυ.

Anestis Ketsetzidis είπε...

Βασίλη/VaD
ωραίο το μασλάτι σου!
Καλό σου βράδυ.