ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

Έλληνες κροίσοι σην Αυστραλία


Το 2009, στην πρώτη θέση του καταλόγου των πλουσιότερων νέων της Αυστραλίας (κάτω των 40 ετών) φιγουράριζε ένας ομογενής.Ήταν ο Ρος Μακρής με μια περιουσία 460 εκατομμυρίων δολαρίων.Το 2010, το όνομα του Ρος Μακρή όχι μόνο δεν είναι στην πρώτη θέση αλλά ούτε καν μέσα στα πρώτα εκατό.

Όχι δεν έχασε τα εκατομμύριά του. Απλά αποφάσισε να ενώσει τις επιχειρήσεις του με αυτές του πατέρα του, Κώστα Μακρή, ενός εκ των πλουσιοτέρων κατοίκων της Αυστραλίας.

Σύμφωνα με το οικονομικό περιοδικό BRW, που δημοσιεύει τους σχετικούς καταλόγους, η περιουσία του γεννημένου στην Ελλάδα, Κώστα Μακρή, ξεπερνά το ένα δισεκατομμύριο δολάρια και είναι ο μοναδικός ομογενής δισεκατομμυριούχος της Αυστραλίας.

Στον κατάλογο των εκατό πλουσιοτέρων νέων της Αυστραλίας υπάρχουν όμως δυο άλλα ελληνικά ονόματα.

Είναι ο Ναπολέον Περδής, ο "βασιλιάς" των καλλυντικών και ο αδελφός του Εμμανουήλ. Ο 40χρονος σήμερα, Ναπολέων Περδής, ξεκίνησε σεμνά και ταπεινά από μια εργατική συνοικία του Σίδνεϊ και έστησε μια παγκόσμια αυτοκρατορία με επίκεντρο το Λος Άντζελες και καλύτερους πελάτες τα αστέρια του Χόλιγουντ.

Η περιουσία του εκτιμάται γύρω στα 90 εκατομμύρια δολάρια και βρίσκεται στην 12η θέση των πλουσιότερων νέων της Αυστραλίας. Η εταιρία του Περδή είναι πλέον και επίσημος χορηγός των βραβείων Emmy, και η δραστηριότητα του καθημερινά απασχολεί τα αυστραλιανά και διεθνή μέσα ενημέρωσης. Η εταιρία του είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που έχει επεκταθεί στο εξωτερικό -κυρίως στις ΗΠΑ- βασιζόμενη στη συνεργασία και την εμπιστοσύνη των αδελφών Ναπολέοντα και Εμμανουήλ Περδή και της συζύγου του Ναπολέοντα Περδή.

Τα καλλυντικά "Ναπολέων Περδής" διατίθενται μέσω μεγάλων εμπορικών κέντρων σε όλο τον κόσμο και κυρίως στις ΗΠΑ. Στην Αυστραλία διακινούνται και μέσω της γνωστής αλυσίδας καταστημάτων "David Jones" και φαρμακείων και κέντρων αισθητικής.


Να είστε όλες και όλοι καλά,
εντός και εκτός Ελλάδας.

2 σχόλια:

zeidoron dtsoukas είπε...

Μπράβο τους που πήγαν στην ξενιτιά και πρόκοψαν!Ισως ξαναδούμε πάλι καραβιές νέων να αναζητούν καλύτερη τύχη στο εξωτερικό.
Να είσαι καλά Ανέστη,καλό βράδυ!

Anestis Ketsetzidis είπε...

Δημήτρη
έξω τα πάμε περίφημα,εδώ μέσα γιατί τρώμε τις σάρκες μας?
Καλό βράδυ να έχεις.