ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

Ποιοί φταίνε?




ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ 

Τελικά ποιοί φταίνε για αυτή τη κατάντια των Ελλήνων?
Ποιός θα μας πεί τι αληθινά συμβαίνει?
Τι μπορεί να γράψει ο ιστορικός  του μέλλοντος
για τον καθημερινό  εξευτελισμό και
τις χιλιάδες αυτοκτονιών  που ζούμε στην πατρίδα μας?

Πάντως ας μην ανησυχούμε μιας και τα κόμματα κάνουν
τα δημοκρατικά τους συνέδρια με σκοπό να μας σώσουν και πάλι...

Να είστε όλες και όλοι καλά,
εντός και εκτός Ελλάδας.

7 σχόλια:

markos aliprantis είπε...

Ανέστη δυστυχώς δεν μπόρεσα να το δώ όλο.Ίσως βοηθάνε και τα γεράματα αλλά ρε φίλε δάκρυσα δεν το κρύβω.ΠΩΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΕΤΣΙ;;;;;;;;;;

KANTHAR0S είπε...

Συγγνώμη, αλλά θα φανώ κυνικός και αυστηρός. Νομίζω ότι όλα αυτά είναι υπερβολές. Δεν εννοώ το ό,τι γίνονται. Καλώς γίνονται και μπράβο σε όλους όσους συμμετέχουν ή διοργανώνουν τέτοιες δράσεις.

Αλλά νομίζω ότι πρόκειται περισσότερο για υπερβολή και πανικό παρά για αλήθεια. Σίγουρα υπάρχουν άνθρωποι που έχουν σημαντικότατο πρόβλημα. Σίγουρα υπάρχουν άνθρωποι που πεινάνε. Που πραγματικά πεινάνε. Αλλά αρνούμαι να πιστέψω ότι όλος αυτός ο κόσμος δεν έχει ένα πιάτο φαί. Θεωρώ, ίσως και λανθασμένα, ότι οι περισσότεροι δεν διακατέχονται από το αίσθημα της πείνας. Σαν ορισμένους ανθρώπους που δεν έχουν να κάνουν τίποτα και κάνουν βόλτες με τα λεωφορεία ή κάθονται επί τέσσερις ώρες σε ένα παγκάκι.

Τα Μ.Μ.Ε βρίσκουν αφορμή και τσιμπάνε ποσοστά τηλεθέασης, υποδύοντας μάλιστα, με ιδιαίτερο προκλητικό τρόπο, τους τηλεδικαστές για το πως φτάσαμε σε αυτό το σημείο. Λες και δεν ξέρουν. Αφού συνένοχοι είναι. Και χρησιμοποιούν τη δύναμη της τηλεόρασης που το ελάχιστο το καθιστά μέγιστο. Με το τηλεοπτικό κοινό να τσιμπάει σαν χάνος.

Και ο κόσμος βρίσκει αφορμή να κράξει αυτούς που συνειδητά ψήφιζε, να γκρινιάξει άσχημα, να προβεί σε ακατάσχετη καταστροφολογία και να δηλώσει ότι όλα αυτά ''θυμίζουν κατοχή'', ενώ δεν την έχει ζήσει(!). Ρωτήστε κανά μεγαλύτερο να σας πει τι σημαίνει κατοχή και τι κινδύνους, πλην πείνας, επικρατούσαν. Αλλά ετσι πάει. Δώστε κάμερα στον Έλληνα και πάρτε του την ψυχή.

Καό βράδυ σε όλους.

markos aliprantis είπε...

Κανθαρος μάλλον δεν πας καλά.
Εντάξει από βίτσιο ή από ψυχολογική αρρώστεια λένε οτι πεινάει ο κόσμος.Μήπως είναι και οι αυτοκτονίες μέρος του παιχνιδιού που λές;;Μάλλον για να τα γράφεις και να λες οτι τόσος κόσμος που περιμένει μέσα στην βροχή για να πάρει ενα κομμάτι κρέας δεν σε έχει αγγίξει η κρίση.Σιγά μην χειροκροτήσουμε κιόλας αυτούς που συνειδητά ψηφίσαμε αφού όλοι τους είπαν ψέματα και για αυτό τον λόγο τους ψήφισε ο κόσμος.Απ'τον ΓΑΠ και τα περίφημα "λεφτά υπάρχουν"μέχρι τον άλλο που έλεγε "Ως εδώ δεν έχει άλλους φόρους και χαράτσια"
Αν νομίζεις οτι τόσες εκκατοντάδες επιχειρήσεις που έκλεισαν και που καθημερινά κλείνουν, οτι είναι καταστροφολογία τότε μάλλον πρέπει να ζεις σε άλλη χώρα.

Ανώνυμος είπε...

Πραγματικά εκπληκτικό πόση βλακεία μπορεί να χωρέσει σε έναν κάνθαρο!Η κατήχηση του Μπάμπη απο το σκαι έπιασε τόπο.

Θεοδόσης Κατσαρός είπε...

Δυστυχώς!!!!!
Υπάρχουν και χειρότερες εικόνες. Στη γωνία του τετραγώνου που μένω υπάρχουν δύο μεγάλα μάρκετ το ένα απέναντι απ το άλλο και στην μέση οι κάδοι. Κάθε βράδυ λίγο πριν κλείσουν μια ουρά συνανθρώπων μας περιμένει μήπως πετάξουν κανένα μισοσάπιο φρούτο ,κανένα ληγμένο μανιτάρι η κανένα νάιλον με λίγο κολλημένο σαλάμι η τυρί κλπ.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ!!!!

KANTHAR0S είπε...

Δεν ξέρω ''αν πάω καλά''. Ούτε ''πόση βλακεία μπορεί να χωρέσει σε έναν κάνθαρο''. Μπορεί και να μην πάω καλά. Μπορεί και να χωράει άπειρη βλακεία. Αλλά είναι προφανές ότι από το μήνυμα που έγραψα, κρατήσατε αυτά που σας έκαναν κέφι. Δεν σας κατηγορώ. Γνώριζα εξαρχής τις αντιδράσεις.

Τέλος, δεν χρειάζεται να πω για το αν με έχει αγγίξει η κρίση ή όχι. Δεν νοιώθω ότι έχω κάποια υποχρέωση να το αναφέρω. Ούτε εξηγεί απαραίτητα τις απόψείς μου για παν ζήτημα.

Σας αφήνω τώρα. Πάω να στείλω κανά βιογραφικό. Άκουσα ότι στα 2000 βιογραφικά που στέλνεις, παίρνεις μια δουλειά δώρο. Λίγο μου έμεινε ακόμα. Και έχω πίστη.

Την καλησπέρα μου.

IxNiLaTiS είπε...

Φταίμε εμείς που συνεχίζουμε να παίρνουμε μέρος στην μασκαράτα.
Να συνεννοηθούμε να μήν πληρώσει κανείς τίποτα, ούτε φόρο εισοδήματος, ούτε ΦΠΟΑ ούτε τέλη κυκλοφορίας ... τιποτα! Τότε μόνον θα μας πάρουν στα σοβαρά. ¨οσο το κράτος εισπράττει από εμάς, ... όλα πάνε καλά γι αυτούς. Μόλις τους κόψουμε τα φράγκα θα μας λάβουν υπόψιν τους.